-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar.
Ana kelimelerim olan hedef kelimlere yoğun bir şekilde çalışmalarımı sürdürüyordum.Ve 32. sıralara kadar gelmeyi başarmııştım.Fakat bu sabah itibari ile çok ilginç bir şeyle karşılaştım sitem sıralamalarda yok oldu.Banlandımı ne oldu acaba diye irkildim ve hemen webmaster tools aracına koştum fakat hiçbir mesaj yoktu.
Google yen algoritma geldiğinde düşen siteler kalıcı olarak düşermiş dalgalanmada.Fakat googlenin şu günlerde yeni bir güncellemeside mevcut değil.Biraz yazı okudum hiçbir şekilde çalışmaları bozmadan devam edin demişler.Sizce ne yapabilirim bu konuda.
Ek olarak site içi linkleme işini abarttığımı düşünüp linklemelerimin hepsini geri aldım her yazımda 300 250 kelimelik yazılarımda 2 veya 3 linkleme yapmaya başlamıştım son konularımda.Bunuda göz önünde bulundurarak yorumlarınızı beklemekteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yardım
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Wordpress sisteminde ilgili yazılar eklentisi, önceki yazı linki ve sidebar varken, makale içi iç linklemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. İçeriklerini gözden geçir, Büyük ihtimal kısmi spam yemiş olabilirsin. Kopya içeriğin olmasın ve anahtar kelime kullanımına dikkat.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Spinleyerek ozgunlestirmeye devam edin, kopya icerikten gerilerde yeriniz hazir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ozgurgezen
Selamlar spinliyordum artı nerdeyse tüm içerik degişiyor bence sorun içerik değil diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir bu konuda zira söylenecek her söz benim için önemlidir.
Emrecik12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makin
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bazen alexa tr 3k gözüküyor bazen 20k anlamadımki
BiELOF
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Makine Modelcisi
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Siten için kullandığın ister html olsun isterse script veya wordpress site içeriğiniz yani yayımladığınız sayfalar arama motorlarının sevdiği şekli ile değilse;
Çoooooooooooooooooooooooooooook dalgalanma yaşarsınız. Ben hemen hemen hiç yaşamıyorum :)
Millet her gün içerik girer iken, 3-4 aydır içerik girilmeyen ve 9 aydır içerik girilmeyen site aynı kelimelerde hep yerinde.
Spinleme olsun başka işler olsun başta Google olmak üzere arama motorlarını kandıramazsınız. Kendinizi kandırırsınız.
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eğer yanlış birşey yapmadıysa şöyle olucaktır.
Yarın veya ertesi gün siten daha ön sayfalarda çıkacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.