Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Selamün aleyküm,
Arkadaşlar eski bir sitemin makalelerini kullanmak istiyorum Google'de 2-3 K indexten 50-60 index kalmış onlarda çöp index menü falan yani.Yandexte ise 400 index kalmış.
Sizce bu makaleleri kullansam sıkıntı olur mu ?
Uydurma değilde bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.Biraz acil o yüzden açıyorum.Kusuruma bakmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site taşıma isteği gönder google search konsoldan sonra makaleleri özgünlük kontrol aracı ile kontrol et
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Webmaster toolstan makale özgünlük için değil yönlendirme yapın demiş arkadaş özgünlük için kontrol sağlayan web siteleri var isimleri aklıma gelmiyor şu anda galiba smart seo tools tu galiba biri özgünlük kontrolü yapıp özgün olanları ekleyebilirsin sorun olmaz hocam..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
İndexten silinen makaleler özgün olarak görünüyor fakat google için ne kadar özgün o konu biraz gizemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster | Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Aleykümselam. Bir sitem vardı google dan indexleri silindi. Çok değil 10 yazı falan vardı. Aynı kategoride bir girişimde daha bulundum.
https://archive.org/ dan tüm içerikleri aldım ve bu yeni siteme ekledim. Hepsini birden eklemedim. Arada özgün yazılar girdim, bunlarıda serpiştirdim. Sorun olmadı. Olacağına da hiç ihtimal vermedim aslında. Emeğimi ziyan etmedim. :) Bence sende kullanabilirsin.
tayfun29
SEO Danışmanlığı ve SEO Hizmeti