Evet arkadaslar iyi niyetiminmi deyim eneyiligiminmi degim bilemiyorum ama bir vatandas 3 sayfami birden caldi en son konusma metinini resim olrak assagiya atacagim insallah Sayfa isimlerim Insan ve pisikoloji onayli Sayfa Edebi Islam 550k lik merge yapilmis sayfa ve Raul Aguilar Onayli sayfam calindi nasil oldugunu bile anlamadim sayfa satacaktim onayli sayfa 1000€ mentios hesabi adima kayitli facebook bunnes üstüme kayitli olan sayfayi adam editor olarak caldi beni ekle sayfayi kontrol edeyim dedi sonundada bana bütün sayfalarin gitti mokoko felan yazdi.
resim linki : http://i.hizliresim.com/Zd3m1V.jpg
https://www.facebook.com/insanvepsikolojii/ sayfasini satmis bu vatandas satin alan adamlada konustuk oda sanirim calinti oldunu biliyor yani yapacak birsey yok gibi seyler söylüyor gelin cay icelim diyor. Satin aldigi adamdan realden aldini söylüyor adininda satin alan adam la olan konusmamiz su sekilde :
merhaba az önce satın aldım msjı şimdi gördüm.
nasıl çalındı sayfa ?
Analytics ekleyip
Analisten sayfayı alamaz yanlışınız var
Bi virüs yollamış galiba profiline
Dediğim gibi onaylı sayfayı imkansız analısten alması artı mentıons kaydı bıle verdi değiştiridm alınca. başka bısy olabılır
Ne olabilir mesela
Analısten alamaz kımse sayfa yönetici Almışsa olabilir bu mümkündür
Ok sayfayı kimden aldınız
Yada bize satarmisiniz tekrar
7adet sayfa Aldım Toplamında üste sayfa ve nakit verdim. Ünal diye bi çoçuktan
Ne kadara yardımcı olursanız mahkemeye vermek isterim zararinizuda karşılarım
15BIN TL 2 SAYFA verdık
toplamında
Tamam ödeme yaptığınız hesap noyu verirmisiniz facebook sayfayı bize verecek zaten tekrar
Elden yaptım bursadan bursalı cocuk zaten sayfa üstüne kayıtlıydı onu anlamıyorum sizin nasıl oluyor
Ben çalani bulayım 100 binde harcasam önemli değil
Sayfa bana satan kişinin üstüneydı dıyorum sizin bi belgenız varsa yardım cı olayım
Bu işin belgesi varmı arkadaş listemden 1000 kişi beğenmiş sayfayı
bu işin belgesı olmazmı ? belgesız işmi olur
Ehl-i İslam adında sayfamida caldi
odamı sızınde
Evet
Reklamim vardı sayfada
2onaylı aldım 5de normal sayfa
Tail aguelara
Sayfamda
Raul
evet
4tanede edebıyat sayfası aldım 200k
Onlarıda başkasından çalmış
bılemıyorum sayfalar boş.
Nerden bulup alışveriş yaptınız
Bursa da iş yerime geldiler 2 kişi..
bursa yerel gazete sorumlusuyum
Tamam
Sayfaları facebook bize verecek
Sağlık olsun
siz siz olun resmi işlem yapmadan sayfa almayın satmayın
resmi olarak şirkete
kaydettım
vrmesi imkansız
Sağlık olsun
Yardımcı olursanız mahkemeye vericem
Olmazsanizda
belgerını varsa yardımcı oalyım sorun degıl
Sağlık olsun
belge yoksa bosa kürek cekrız
Bu dünyada ceksekde ahirette çekmeyiz
orası öyle allah yarına bırakırda yanına bırakmaz. ama resmi olarak işleriniz yapmanızı tavsıye ederım böyle bı durumda 1saat sürec ıcınde size gerı verıyolar sayfanızı
15 haziran 23 22 de canlı yayinim var sayfada
doğrudur hocam ama onları takan yok afedersin. rsmi belge sözlesme falan gıbı
Evet notersiniz galiba siz
Yada çalan sizsiniz muhabbet ediyoruz
he benim ve salak gıbı sizi engellmıorum dımı ya sabır .
size anlatıyorum
bılmıyosunuz sanırım
Bende size anlattım
buyrun gelın bursa yerel gazeteye yemegıommı yıyelım ıftara beklerım
Tamam verin adresinizi numaranizi
Gelelim INŞALLAH
Atatürk Cad. No: 104 Osmangazi BURSA
0 224) 225 17 46 - (0 224) 225 17 45 - (0 224) 225 15 15 ahmet pehlıvan
9.5 arası her saat musaıtım
Tamam INŞALLAH
Goruszu
calinan diyer sayfalarimizin linkleride su sekilde :
https://www.facebook.com/bioenerjiuzmanionderozcan/
diyer caldigi onayli sayfa ise su sekilde :
https://www.facebook.com/RaulAguilarOfficialPage
yani anlayacaginiz beni bir sayfaya yönetici yapmis bana bu sayfadan sana sayfa ismini konumla nasil yapacagini ögretecegim dedi sonra buna sayfa satmak icin onayli sayfada editorluk verdim ve sayfalar gitti banada mokoko yazdi Allaha havale ediyorum elbetti annesi babasi colu ve cocugu olucaktir baslarina birsey gelince umarim yaptigi bu seyi hatirlar ve bir gün benle helallik almak ister neyse sizi sadece uyariyorum onayli sayfa satacaksanizda satin alacaksanizda her isinizi resmi yapin ben almanyada yasiyorum ama ne bileyim herkesi kendimden görüyorum simdi sayfalari almak icin alperen diye bir kardesim yardim ediyor alinir veya alinmaz bilmiyorum ama böyle dolandirildigima cok üzülüyorum bu sayfalar benimdir calinmistir ben düstüm bir hataya siz bari düsmeyin bunlar 5 kisilik bir ceteymis mutlaka buralardada gezip yazimada pis pis güleceklerdir ölümlü dünya elbette allah banada o gülmeyi nasip eder diyorum cok üzgünüm uyuyamiyorum kusuruma bakmayin kafanizi sisirdim