Şu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum. Tam 1 aydır yazılan her mesajı okudum.
yigido580638 hesap görüntüsü istemekten, talipliler de göndermemekten bıkmadı. Bir de alıcı olmadığı halde merak edenler var ki; içlerinden biri "Ben de açacam" kıvamında bir mesaj yazmış, ayrı bir ilginçler.
Bu yazdığım mesaj da dahil konudaki mesajların yarısı gereksiz mesaj. Öte taraftan, her mesaj yazılmasında, "Aha şimdi satıldı." diyorum. Çünkü site bir aydır radarımda ve bütçem konuda talep edilen tutara yakınsamıyor. Öyle olunca, alıcısını da merak ederek -ve aslında biraz da kıskanarak- konudaki mesajları yakından takip ediyorum.
Sonuç olarak, demem o ki; arkadaşlar, dostlar, romalılar, galyalılar! Beni dinleyin. Konuları okumadan yazmayın. İsterleri karşılamıyorsanız, dokunmayın. Adam bir yazılım geliştirmiş. Para da kazandırıyor ve satışa çıkarmış. Alacak olana şimdiden hayırlı olsun. Fakat bir yazılımı satın almayı düşünüyorsanız, üstelik de bu işlerin içerisindeyseniz; biraz algoritmik düşünün.
Adım 1: Konuyu oku.
Adım 2: Kriterleri kontrol et.
Adım 3: Sağlıyorsan Adım 5'ten devam et.
Adım 4: Sağlamıyorsan ve muhakkak mesaj yazmak istiyorsan: "Hayırlı satışlar" yaz.
Adım 5: İsterleri yerine getir.
Adım 6: (Sünnettendir.) Pazarlık et.
Adım 7: Fiyatta anlaş.
Adım 8: Ürünü satın al.
Algoritmaya göre benim için sonuç: Hocam hayırlı satışlar. :D