-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Enpara iyi bencede ama ikisi arasından seçim yapacak olursak ziraat çok daha iyi bana göre.
NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkisini de aktif olarak kullanan biri olarak Ziraat bankasını öneriyorum. Ancak öğrencilerden dolayı bankamatik her zaman dolu oluyor. Bilginize.
Halk bankasında öğrenci olmadığın taktirde ücret alıyorlar diye biliyorum. Ziraatte de öğrenci ve sivilden para kesilmiyor.
Ziraat bankasının kartı daha kaliteli. Uygulaması da daha iyi. Son olarak Ziraat bankasının kartında Cip var ama Halk bankasında yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ziraat tabi enparada çok kaliteli
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kuveyt Türk kullan derim, masrafsız eft v.s ücretsiz, hesap işletim ücreti de yok.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öncelikle ziraat
neden Enpara değil ? Finansbank atm si ilçemde yok bazı ilçe ve caddelerdede yok
neden halkbankası değil ? kullandım sıkıntı yaşamadım ama öğrenciyken
Neden Ziraat ? Çünkü En küçük bi ilçede bile Ziraat Bankası var Atm si var Kartları Visa Maximum var
WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
uzunlarpc adlı üyeden alıntı
Mobil bankacılık ile 1-2 ay önce neredeyse başka bir ziraat hesabına 100tl HAVALE yaptım 1tl ücret kesmedi yanlış bilgi vermezseniz iyi olur , eft ücretide çogu bankada 2tl alıyor ( mobil uygulamadan yaptigim islem ile )
Ziraat Bankasından ziraaat bankasına para gönderme (Havale) ücretleri nelerdir?
Ziraat bankasında ki hesabınızdan yine ziraat bankasında ki başka bir hesaba para gönderme işlemininizi internet şubesinden gerçekleştirmeniz durumunda 1 Türk Lirası masraf ödeyeceksiniz. Aynı işlemi atm kalanı ile gerçekleştirirseniz 3-5 TL arasında değişen ücretler uygulanabilecektir.Ziraat bankasından yapacağınız havale işlemleri
anında alıcının banka hesabına ulaşacaktır. Aynı banka içindeki para transfer işlemleri hafta sonu ve resmi tatil günleri dahil her gün ve günün 24 saati anında gerçekleşir.
Biraz araştırın öyle yargılayın. Siz kendi yaptığınız deneyiminizi anlattınız bende kendi yaptığım işlemlerden bilgi vermiştim.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer masrafları düşünüyorsan Kuveyt Turk de olabilir ya da enpara.com dan hesap açabilirsiniz. Havale EFT ücreti yok ikisinde de