-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
isimtescil.net'den birkaç ay önce nezaman.be domainini aldım ve son 3 gündür ulaşılamıyor. 3 gündür isimtescil destek talebi ile konuşuyoruz nihayet bugün tam bir sonuca ulaştık. En son atılan mesaj altta verdim. Sorunumu başka bir şekilde çözebilir miyim daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
Alan adınız ana kayıt firması tarafından kontak doğrulaması yapılamadığından dolayı suspend olmuştur. Suspendin kaldırılması için kayıt firmasına gönderilmek üzere adınıza ve belirtmiş olduğunuz adrese kayıtlı resmi bir fatura ile beraber 70$ ödeme yapmanız gerekmektedir. Kayıt firması domain suspendinden dolayı domainleri kendi bünyesine çekmiş olup suspendin kaldırılması ve domainlerin tekrar kayıt firmasına aktarılması için 70$ ücret talep etmektedir.
Domain suspendinin kaldırılmaması durumunda domaininiz 30 temmuz 2016 tarihinde tekrar genel kayda açık hale getirecektir, dilerseniz domaininizi takip ederek genel kayda açıldığında tekrar satın alabilirsiniz.
www.NeZaman.be
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Staff, Jr. Sysadmin
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Söz konusu durumu daha önce yaşamadım ancak ICANN tarafından Whois bilgilerinin doğruluğu ve güncelliği her alan adı için (".tr" uzantılar hariç) periyodik olarak kontrol ediliyor.
Bilgilerde eksiklik ya da geçersizlik varsa ICANN bu konuda yaptırım uygulayabiliyor, bilginize...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
30 temmuzu bekle hiç uğraşma zaten alan olmaz o domaini böyle şeyler normal ICANN tüzel kişiler istiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şu zamana kadar edindiğim en büyük tecrübe sitelerinde bayan veya erkek resimleri olan reklamasyon tavırlar sergileyen sitelerden uzak duracaksın.
Ctrl+C