-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
İki bilgisayarda da işine yarayacak tek kısım İşlemcileri . Ekran kartını oyun oynamayı düşünüyorsan değiştirmen gerekecek , Ramler 8 gb olsada 1333 mhz olması düşük performans gösterecektir. Ortalama 5 gb ram gibi verim alacağınızı düşünün. Fiyat performans kıyaslaması yapacak olursanız gittigidiyorda ki bilgisayarı almanızı tavsiye edeceğim. Aradaki farkla daha fazla işinize yarayacak ekran kartı alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Staff, Jr. Sysadmin
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Makineler standart ve günlük kullanım için ideal ancak oyun bilgisayarı olmaz.
Hepsiburada'daki makine FreeDOS ile geliyor, işletim sistemine para ödemezsiniz. Lisanslı yazılım takıntınız yoksa istediğiniz işletim sistemini daha sonra kendiniz kurarsınız ya da kurdurursunuz.
Gittigidiyor'daki makinada internal, Hepsiburada'daki makinada external ekran kartı var. Harici donanım her zaman daha avantajlıdır bana göre.
Ayrıca her iki makinedeki işlemciler ne zaman çıkmış, kaçıncı nesil bakmak lazım...
Kısacası, incelenecek detay çok fazla ama her iki makineyi de oyun bilgisayarı olacağını düşünerek almıyorsanız Hepsiburada'daki makineyi tercih edebilirsiniz.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aynen öyle hocam günlük işlemlerinizi yapmak için ideal ama oyun için sizi üzebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
350W Power
128 bit 2 GB Ekran Kartı veya 256 bit 1 GB Ekran Kartı
120 GB SSD Hard Disk
1600 Mhz 4 GB RAM
Bu özelliklerde birşey bul derim. Windows kurulu olmasın, kendin kur. gittigidiyordan 60 liraya lisans bulursun.
Wordpress, Seo, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Rakip Analizi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendin topla amd a10 7850k işlmeci koy gta 5 bile açıyor ayrıca işlemci hızıda yeterli olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
murattat adlı üyeden alıntı
İki bilgisayarda da işine yarayacak tek kısım İşlemcileri . Ekran kartını oyun oynamayı düşünüyorsan değiştirmen gerekecek , Ramler 8 gb olsada 1333 mhz olması düşük performans gösterecektir. Ortalama 5 gb ram gibi verim alacağınızı düşünün. Fiyat performans kıyaslaması yapacak olursanız gittigidiyorda ki bilgisayarı almanızı tavsiye edeceğim. Aradaki farkla daha fazla işinize yarayacak ekran kartı alabilirsiniz.
8gb ram 8gb'dır hızının düşük olması veri transfer hızının bir miktar yavas olmasına neden olucaktır.
Sistem için ayırıcağınız ücret bu kadar ise sahibinden üzerinden ikinci el bir sistem bakmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca bir sistem önermek istiyorum:
http://www.hepsiburada.com/dark-evo-g400-amd-godavari-a10-7870k-3-9ghz-8gb-1tb-120gb-ssd-masaustu-bilgisayar-dk-pc-g400-p-BD601964
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ikiside bi halta yaramaz, işlemcileri eski nesil.
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
murattat adlı üyeden alıntı
Pardon pardon mhz derken hangi veri transferinden bahsediyorsun ? Ram veri transferi hakkında beni aydınlatır mısın ? Geçici hafıza ve daha çok tarayıcılarda gezinirken kullanılan Ramleri veri transferi olarak nasıl algılayabiliyorsun ? 8 Gb ram tabi ki 8 GB dır. Oyunlar da ya da programlarda zorunlu olarak istenilirse 8gb ya da 6Gb gibi ancak o durumlarda kullanılır.Bunun dışında geçici depolamalar da bilgisayar ihtiyacı olduğu kadar Ramden beslenir ve ekran kartı zorlamalarında paylaşımlı kartlarda destek sağlar.
1333 mhz olması düşük performans ve ek güç birim sağlatır anakart üzerinden.
Ramler geçici bellek'tir. Mhz hızı yüksek ve CL hızı düşük bellekleri tercih etmeliyiz.
8gb ram 8gb'dır 5gb gibi çalışır ifadesi doğru değildir.
1333Mhz bellek ile 2000Mhz bellek arasında son kullanıcının hissedeceği kadar bir fark yoktur.
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com