lostyazilim
tr.link

Google Custom search (cse) uzantı sorunu Acillllll

4 Mesajlar 2.421 Okunma
lstbozum
tr.link

immajeste immajeste WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar bir kaç defa google custom search sorunu yaşadım bilgisayarı geri yükleme yaptım sorunu düzelttim fakat şimdi bilgisayarı geri yükleme de yapamıyorum. sorunum şu. chromedan google a girdiğim zaman sıkıntı yok herşey normal. fakat googleda herhangi bir arama yaptığımda saçma bir arama yapıyo örneğin sayfaya girdiğimde saçma reklamlar çıkıyo. örneğin bu
https://cse.google.com/?cx=partner-pub-6768242231677366:3158369138&urd9=aHR0cDovL3d3dy5hbGxpbmNocm9tZS5jb20v&noregcheck=7BFEACFDC9DC489353B80DC2183EE39A&q=wmaraci#gsc.tab=0&gsc.q=wmaraci&gsc.page=1

link direk buna dönüyor. normal bi google araması yapamıyorum acil yardım edin bu sorunla ilgili çözüm de bulamadım ! bilgisyarda uzun zamandır bi düzen var format da atamıyorum. eset kullanıyorum ayarları full katı kuralda bulduğu bütün virüsleri temizledim fakat çare olmadı. çözüm de bulamadım. acill yardımmm.

wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Tarayıcı virüslerinin bir çoğuna anti-virüs yazılımları engel olamıyorlar. Çünkü virüs olarak görünmüyor bu tür şeyler. Bir kaç gün önce bende yaşadım bu sorunu, internetten portaple yani katılımsız bir chrome indirip D sürücünde çalıştırmayı dene bakalım ozaman da aynısı oluyor mu?

immajeste immajeste WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
kardeşim sorunu çözdüm. adam 5 gün önce çekmiş yüklemiş. düşüncen için teşekkür ederim. link bu buna benzer ise sen de hallet sorununu

https://www.youtube.com/watch?v=vVC0lwwGOws

benim sıkıntım buydu. uzun zamandır arıyodum cevap buymuş. çok basitmiş. benim hiç aklıma gelmedi. bunu öğrendiğim için çok mutluyum :) :D yine de sağolasın. iyi forumlar. şu

cemalde cemalde WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek yazılım destek
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
bu sorunu çözebilen var mı ?

wmaraci
wmaraci