-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Var olan bir firma ve ürün için rehber sitelerine sabit içerik ve firma bilgisi girilecektir.
Önemli olan firma ismi ve adresinin websitesiyle birlikte siteye girilmiş olması gerekmektedir.
Toplu halde bu işlemi yapan arkadaşlar vardı, vaktim olmadığı için detaylı arayamadım, görüp de dönüş yaparlarsa sevinirim.
Firma rehber sitelerinin bir listesi zaten forumda da var 140 tane falan, botla bunu hallediyorsunuz biliyorum :)
Ulaşın, hızlıca halledelim, yormayalım birbirimizi.
Lütfen ne kadar veriyorsun, ne kadar teklifin var gibi mesajlarla dönüş yapmayın.
Hizmet veren olarak sizin bir fiyatınız var ise beklerim, tüm mesajlara yanıt vermeye gayret ediyorum. Kaç site ve ne kadar zamanda, ne kadar ücret karşılığı ekleyeceğinizi belirtirseniz ona göre değerlendirebilirim.
Teşekkürler.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Eticaret
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam dilerseni websiteniekle.com ekleyebilirsiniz altın üyelik aktif edilir ve hocam herseyi ekleyebilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Tavsiyeniz için teşekkürler, zamanım olmadığı için bir arkadaştan hizmet alıcam bilinen sitelere eklemesi için.. Bu arada sitenizde çok fazla eksik var, düzenlemeden yayına geçmeyin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Konuda detaylar yazıyor, varsa teklifiniz ulaşınız.