-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Merhaba, ben ingilizce bir site açmayı planlıyorum. Bu site içinde AdSense başvuru yapacağım. Daha önce hiç AdSense başvurusu yapmadım. Yaparken elbet istenilen bilgiler vardır, yazılması gereken. Buraları Türkçe mi doldurmam gerek yoksa İngilizce mi? Gmail hesabım TR olarak kayıtlı. Çünkü İngilizce içerikli bir site olacağı için reklamlarında yabancı olması gerekiyor. İngilizce sitesi olup, AdSense kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Teşekkürler şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT Company
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Başvurmadan önce hangi dilde yayın yapıcaksan o ülkenin üzerinden girerek başvuru yapman bir artı olacaktır. Mesela ingilizceyse ingiltere üzerinden bağlanmak gibi. Haliyle başvuru yaparkende dil seçimi olarak ingilizce ayarlarsan yararı olur elbet.
4 günlük almanca moda sitesi için başvuru yapmıştım bu yol ile ve 6 gün sonrasında onaylandı. Toplam 10 gün içerisinde adsense sahibi oldum.
Tabi sitenin içeriğinin yeterli olup olmaması, illegal içerik,spam v.s yoksa alma ihtimalin yüksek.
Bol şans
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT Company
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
vpn ile yapabilirsin. başvuru esnasında zenmate ile bağlanabilrsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT Company
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Henüz 13. gündeyiz, en az bi 2 ay beklemek gerekicek kazanç için gibi görünüyor :)
Teşekkür ederim, sizede bol şans bol kazançlar
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hangi dilden siteniz olursa olsun adsense icin bulundugunuz yer onemli degildir. Siteniz ingilizce ise tabiki sitenize giren kisiler ingiltere ve ingilizce konusan ulkelerden gelecektir bu durumda giren kisiler kendi ulkelerinin reklamini goreceklerinden tiklama ucretleri yuksek olacaktir. Simdi sizin ulke secimi yapabilmeniz icin o ulkede yasamaniz gerekir sonrasindan size o ulkeden adres isteyecektir.Bazi kisiler yapiyorlar istedigi ulkeden vps alip oradan baglanip istekte bulunuyor.Ama siz turkiyede oturuyorsaniz ulke olarak turkiye secmenizi tavsiye ederim zaten adsensenin ulkesi onemsizdir onemli olan sitenin yapanci dil olmasidir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
İngilizce site açıp şuan ki adsense hesabınızı kullanabilirsiniz. İçerik yeterli olup, kurallara uygun olmayan bir durum yok ise zaten reklamlar yayınlanmaya başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Haber Editörü
-
-
Ad Soyad
L** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bende de blogger adsense hesabı var, normal bir web sitesini bu hesaba ekleyebilir miyim ?