lostyazilim
tr.link

İngilizce İçerikli Saç Modelleri Sitesi

2 Mesajlar 812 Okunma
acebozum
tr.link

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Merhaba arkadaşlar, şubat ayında ingilizce site sektörüne girmek için aldığım ve okul dolayısıyla bir türlü ilgilenemediğim siteyi başka projelere kaynak ayırmak amacıyla satışa çıkarıyorum. Site ben almadan önce de uzun süre içerik girilmemiş durumda idi, bende aldıktan sonra iki tane içerik girdim daha sonra yoğunluktan dolayı giremedim, sitede kullanılan wordpress temasını bizzat kendim hazırladım. Yabancı site sektörüne girmek isteyen arkadaşlar için iyi bir fırsattır, içinde şuan 71 yazı eklidir, 33 tane de henüz yayınlanmamış yazı hediye edeceğim alan arkadaşa (ortalama 100-120 kelime arası, konu başlıkları aşağıda ki resimlerde var). Potansiyeli olan ve ilgi gösterildiğinde gelir getirebilecek bir sitedir, zaten sitenin kategorisi de güzel gelir getirebilecek bir kategoridir, ufak da olsa pazarlık olabilir, tekliflerinizi bekliyorum, detaylar;

Site adresi: hairstylefind.com
Site için istenen fiyat: 250 TL yerine 150 TL (başka bir proje için acil nakit ihtiyacı vardır, makale yazarları ile makale karşılığı anlaşma yapılabilir. Pazarlık payı yoktur!)
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 27.9.2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce saç modelleri ile ilgili
Günlük hit sayısı:

Ziyaretçi kaynağı:

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 9 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriğiyle satılık, içerisinde 71 adet içerik ekli, siteyi alan kişiye daha önce aldığım kişiden kalan ve ortalama 100-120 kelimeden oluşan 33 makaleyi de vereceğim.

Hosting dahil midir: 1-2 hafta idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

wmaraci
reklam

sterkamed sterkamed WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek facebookworker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 886
  • Beğeniler 176 / 176
  • Ticaret 23, (%100)
teması çok göze hitap etmiyor, makaleler özgün mü hepsi, son oluruyla birlikte mesajınızı bekliyorum

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al