-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Html/css tasarımnız var mı ? Yoksa tasarımda mı sıfırdan kodlanacak ?
Bir de ek özellikleri de yazarsanız ona göre bizde tam fiyatı hesaplamış olur ona göre referanslarımızı sunabiliriz.
Fiyat 5 binden az da olabilir çokta.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Proje açık kaynak kodlu olup tasarım themeforest vb. gibi yerlerden alınmayıp sıfırdan kodlanacak ise fiyatı 12.000 TL + KDV.
Açık kaynak kod olmayacak ise 7500 TL + KDV.
Dilerseniz iletişime geçebiliriz.
Not: Anladığım kadarıyla emlakçılar ve ya ev sahibi kişiler kendi evlerini satmak ve ya kiralamak için bu siteye ilan girişi yapacaklar. Site için belli başlı arama kriterleri raporlamalar, tüm ilan ve üyelerin panelden yönetimi, muhtemelen ilanlar ve ya üyelik için ücret alacaksınız. Ücret için haliyle sanalpos entegrasyonu vs.
Not2: Düşündüğüm tarzda bir sistem ise bir kere yaptım bitti ile olmaz sürekli bir güncelleme eklenti vs gerekecektir. Bu konuda da sözleşme imzalanırsa ücrette indirime gidilebilir.
Not3: Düşünmüş olduğunuz sistemin aynısını nakliyat için yaptım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
89, (%98)
Tasarım ve yazılım 22.000 + %18 kdv ile çalışmaya başlıyabiliriz. Bu arada 5000 ücter ile en fazla wordpress yazdırırsınız bilginize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
H** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
detaylar için pm den bilgi verirseniz üzerine konuşabiliriz. iş ile ilgileniyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam bütcenizin altında bir fiyatlada anlaşabiliriz skype den ekledim. siz bana tam olarak neler yaptırmak istediğinizi yazın yeterli olacaktır.