-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, konunun aslını anlatayım lise mezunuyum sınıfımızda bir arkadaşımız vardı babası vefat ettiği için üniversiteye gidemiyeceğini söyledi evlerini felan ziyaret ettim bir bahaneyle cidden zor durumdalardı bende arkadaşa maddi destekde bulunmak istedim araştırdım 350tl birikimim vardı instagram işine girmeyi planladım 120tlye script aldım 230tl kaldı 100tlye 10k user alacaktım adamla anlaştım dolandırıldım başka bir arkadaş buldum 100tl ye 5k vereceğini söyledi sağolsun o da dolandırdı hala ağzımı bozmamaya çalışıyorum şuan 50tl param var bana instagram bot user yabancı türk fark etmez sağlayabilecek bir arkadaş varsa lütfen pm atsın hani inanın kendim için değil o aile için bu işe girdim yoksa dertsiz başıma dert almak istemezdim lütfen dürüst insanlar gelsin lütfen yetimin hakkı yenmesin artık!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Id pass seklinde user satisi forumda yasak. Ayriyetten kimse sana 120 tl ye instagram scripti vermez kesinlikle warezdir. Sikinti cikma ihtimali yuksek. Bir diger konus instagram surekli apileri degistirdigi icin bir kac kez kullandikdan sonra userlar patlar.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
verdiğin bilgi için teşekkür ederim kardeşim kaan diye bir kardeşimiz scripti kullanmıyordu lisansını bana devretti durumu anlattım instanaliz scripti selçuk bey sürekli güncelleme yapıyor warez de değil yani sıkıntımız yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Evet insta analiz selcugun ama 120 tl ye iyi devretmisler zamaninda 3000 tl istiyordu. Neyse dedigim gibi id pass lazim sana forumda satisi ysak.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen sağolsun arkadaş ucuza devretti madem satışı yasak kapatayım mı konuyu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Konuyu aradim ama bulamadm 2015 in sonralinda instagrm.kategorisinde boyle bir konu vardi yasak diye sanirsam kaldirmislar yanlis bilhilendirme oldu kusur bakmayin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-