Merhabalar,
İnternet'in çığ gibi büyümesi ile birlikte doğan ihtiyaçlar, binlerce kişiye iş olanağı açmış durumda. Bunlar arasında da web sitelerini besleme geliyor. Kısacası web sitelerine içerik üretme. Haliyle buda güncel ve özgün makalelerden geçiyor.
Uzun zamandır sektörün içerisinde olduğumu belirterek konuya başlamak istiyorum. Yıllardır süre gelen web site yönetimi ve içerik oluşturma konusunda geliştirdiğim taktikler ile sizlere hizmet vermek adına bu konuyu açıyorum. Bu forumda' da binlerce kişiyle çalışmış durumdayım ve halen devam ediyorum. Tanıtım yazıları, özel sipariş ile makaleler ve daha bir çok iş.
Ne Sunuyoruz?
Makalelerinizi kelime bazlı yada konu bazlı alıyor ve konuya uygun şekilde Türkçe imla kurallarına dikkat ederek belirttiğiniz kelime sayısında makale oluşturuyoruz.
Bir web sitesinin ziyaretçi çekebilmesi için mutlaka özgün ve güncel makalelere ihtiyacı vardır. Eğer sitenizi beslemiyor iseniz SEO ile haftalarca, aylarca uğraşsanızda istediğiniz verimliliği tam sağlayamayacaksınız. Ben yaparım ben ederim SEO'da uzmanım diyenlere inat bende yapamazsın diyorum :)
Ziyaretçiler özgün ve kaliteli makaleleri okumak ister. Bu'da sizlerin sitenizde kalmasını sağlar ve sitenizi olumlu yönde arama motorlarında etkiler.
Tanıtım Yazıları
Tanıtım yazısı hizmetimizde mevcut. Belirlediğiniz kelimeleri bizlere veriyorsunuz ve buna uygun içerik üreterek sizlere en uygun makaleyi sunuyoruz.
Teslim Süreci
Yoğunluk ve o günki duruma göre haber verilip sizlere dönüş sağlanacaktır. Baştan savma iş olmayacağını şimdiden sizlere söyleyebilirim, daha önce'de çok karşılaştığımız bir konu mesela bir kişiden makale almak istediğimiz zaman 10 dakikada teslim ederim demesi 10 makaleyi ne kadar düzensiz çalıştığının göstergesidir. Bunu da dipnot olarak düşmek isterim.
Fiyatlandırma
100 Kelime = 1.75 TL
200 Kelime = 2,75 TL
300 Kelime = 4 TL
400 ve üzeri makalelerinizde fiyat teklifimizi isteyebilirsiniz.
İlerleyen günlerde kampanyalarımız ve özel hizmetlerimiz olacaktır. Takipte kalın.
İş Alımı = AÇIK