-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız öyle konuşuyorlar ki zannedersiniz google zembille geldi oturdu sıralamanın başına. Onu bu sıralamaya getiren sensin benim. Amerikanın 1. Sitesi olabilir, ona bakılırsa Amerikanın 1. Bankası ilk krizde battı gitti. Yandex veya herhangi bir arama motorunun google düzeyinde kaliteli bir altyapısı olursa ( Alt yapıdan kastım sayfa düzeni ) ve birde Adsense ve Adwords benzeri webmasterlara yönelik reklam seçenekleri analystic benzeri inceleme araçları olursa, Google dan tekme yiyen ( Yemeyen çok azdır ) Tüm webmasterlar Yandex 'e yönelir. Yandex'in sunduğu reklamlar webmasterlar tarafından sitelere konulur, Siteden siteye, kulaktan kulağa yayılır.
Unutmayalım, Yandex Google kadar olamasada çok dişli rakip olacağından Google yönetim biçimini gözden geçirmek durumunda kalacaktır.
Facebook Reklam furyasında Google ya azımsanmayacak etkilerde bulundu. Fakat bu hep kendi sayfasında oldu. Webmasterlara yönelik bir uygulaması yok bildiğim kadarı ile.
Reklam; Şahı vezir veziri de rezil eder.
Tezcan
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Dilbilimici SEO şeysi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu noktada konuyu açan arkadaşımı destekliyorum. Şuanda Yandexi desteklememiz, googlenin Türk kullanıcılara ve site sahiplerine yaptığı ukala ve patavatsız durumu değiştirecektir.
Ülkemizde yandex ve googlenin rekabetinde kazanan taraf Türk webmasterler, site sahipleri olacaktır. Bu yüzden arkadaşıma katılıyorum ve stratejik olarak yandexe destek verilmesini destekliyorum.
Ayrıca yandex hakkında ki siz bunu mutlaka biliyorsunuzdur, Rusyada Googlenin hegomonyasını kırmış bir sitedir. Ruslar yani, googlenin ismini daha yeni yeni duyuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende ana sayfamı yandex yaptım :) Sitelerimin arama kısımlarına da yandex özel arama koydum :) Ayrıca sitelerime yandex'ten gelen organik hit her geçen gün artıyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google parayı basar Yandex'i alır. Sizde ne ettik diye düşünürsünüz. :)
Fakat temennim ve dileğim; Yandex'in Google'a güçlü bir rakip olabilmesidir...İki kuruluşa da menfaatleriniz doğrultusunda bakmıyorsanız, ikisini de koynunuza alsanız baştan kaybetmişsiniz demektir.
18 Mart iltifatını yapan Ruslar, daha dün atalarınızı kesip biçiyordu, yanıbaşlarında ki Çeçenleri doğradılar doğradılar... İçinde bulunduğunuz uluslararası webmaster aleminde olaya duygusal milliyetçilikle değil, menfaatleriniz doğrultusun da bakın, milliyetçi arkadaşlar.
Not: Buraya yazacaklarımı başka bir konuya yazmışım yanlışlıkla. Yaşlılık işte :)