netbozum
tr.link

Arama Motorlarının "Google ve Yandex" Yeni Savaş Meydanı Türkiye…

26 Mesajlar 6.267 Okunma
acebozum
tr.link

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)

Orkun adlı üyeden alıntı

Hocam bu ülkede arama motoru yapılırsa Google'daki bilgilere bakıla bakıla yapılır ancak :) Yok şöyle yeter ulan artık kendimiz gelişelim diyen bir şirket.Birisi açsın şirket adam akıllı her türlü programlamacı da bulur grafikerde.Ama girişim yok işte :(

maalesef öyle kopyacılık da Çin den sonra biz varız 3 kuruş para verip satın almaz marez kullanıp hackleniriz kendi yaptığımız değil başkasının yaptığında dır hep gözümüz düşününki ben arama motoru yapacağım desem bu forumda konu açsam bir tane bile destek alamam köstek ? istemediğin kadar sadece burası için demiyorum tüm webmaster siteleri için diyorum bir çekememezlik bir çok bilmişlik edası google dediğimiz şirket bir karavanda 2 kişi ile başladı adamlar şuan dünyadaki tüm internet ağına hüküm ediyorlar onların değer vermediği site bir işe yaramıyor bizde aynı iki kişi olsa inanın adamalar her gün kavga eder 300 yüzbin 500 bin hit geldimi yollar ayrılır
Tezcan

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

viiper viiper Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 29 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Brestgerfich adlı üyeden alıntı

Kim bu webmasterlar Allah aşkına?

----

Google'ın büyüklüğü anlaşılamıyor mu bilmiyorum. Bu adamlar Yandex'i çerez niyetine yerler.

Sen çokta büyütmüşsün google yi gözünde göreceksin 2 yılda %20 paya sahip olacaklar dedi dersin.
Tezcan

kişi bu mesajı beğendi.

Brestgerfich Brestgerfich WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 0 / 34
  • Ticaret 0, (%0)

viiper adlı üyeden alıntı

Sen çokta büyütmüşsün google yi gözünde göreceksin 2 yılda %20 paya sahip olacaklar dedi dersin.

%20?
Tamam öyle olsun.
İnatlaşmaya gerek yok.
Tezcan

kişi bu mesajı beğendi.

Tezcan Tezcan Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Dilbilimici SEO şeysi
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 71 / 43
  • Ticaret 0, (%0)

cybersoldier adlı üyeden alıntı

maalesef öyle kopyacılık da Çin den sonra biz varız 3 kuruş para verip satın almaz marez kullanıp hackleniriz kendi yaptığımız değil başkasının yaptığında dır hep gözümüz düşününki ben arama motoru yapacağım desem bu forumda konu açsam bir tane bile destek alamam köstek ? istemediğin kadar sadece burası için demiyorum tüm webmaster siteleri için diyorum bir çekememezlik bir çok bilmişlik edası google dediğimiz şirket bir karavanda 2 kişi ile başladı adamlar şuan dünyadaki tüm internet ağına hüküm ediyorlar onların değer vermediği site bir işe yaramıyor bizde aynı iki kişi olsa inanın adamalar her gün kavga eder 300 yüzbin 500 bin hit geldimi yollar ayrılır

Bu doğru, bizde neden amlamadım ama inanılmaz bir çekememezlik var. Dünyada artık insanlar birbiriyle işbirliği yaparken farklı milletlerden yani. Biz kendi kendimizle işbirliği yapamıyoruz malesef.
cybersoldier

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)

Brestgerfich adlı üyeden alıntı

%20?
Tamam öyle olsun.
İnatlaşmaya gerek yok.

viiper adlı üyeden alıntı

bak üsdekiler nasılda kendilerini bu örneğin içerisine almışlar forumda birisi yararlı bir iş yap tımı yada kendince doğru olduğunu düşündüğü ama arkadaşının doğrularına uymadığını düşündüğü konularda her zaman bir kavga ortamı çıkıyor biz nasıl 800 sene devlet olarak var olmuşuz nasıl parçalanmamışız parçalansakta bir arada kalmışız anlamıyorum:rolleyes:

Tezcan adlı üyeden alıntı

Bu doğru, bizde neden amlamadım ama inanılmaz bir çekememezlik var. Dünyada artık insanlar birbiriyle işbirliği yaparken farklı milletlerden yani. Biz kendi kendimizle işbirliği yapamıyoruz malesef.
viiper

kişi bu mesajı beğendi.

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)

Orkun adlı üyeden alıntı

Hocam bu ülkede arama motoru yapılırsa Google'daki bilgilere bakıla bakıla yapılır ancak :) Yok şöyle yeter ulan artık kendimiz gelişelim diyen bir şirket.Birisi açsın şirket adam akıllı her türlü programlamacı da bulur grafikerde.Ama girişim yok işte :(

Haklısın üstad. Girişimlerin önünü her zaman kapatıyorlar.

" bilgi,tecrübe + girişimci ruhu+ sermaye " bir araya gelince rekabet ve canlılık kızışacak; kesin potizif etki yaratacaktır, her türlü sektörde. Bu gereken üçlüye dolaylı ve dolaysız yönden etken olacak şeyler vardır,tabiki. Ne çareki, ya sermaye olmuyor, ya tecrübe yeterli olmuyor. Ya da girişimci ruh olmadığı için, kişiler-firmalar küçük çaplarda faaliyet göstermekten ileri gidemiyor. Bu duruma webmasterlar da dahil malesef.

Bunun için güven ortamı şart. Fakat; babamız ve annemizin dahi güvenini zor kazanıyoruz günümüz dünyasında.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al