-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar
İngilizce konusunda pek iyi sayılmam. Okuduğum bir cümleyi anlayabiliyorum ama nedense o cümleye nasıl cevap vereceğimi bir türlü anlamıyorum veya yapamıyorum. Kısacası ingilizcem berbat :(
İngilizceyi internet üzerinde nasıl öğrenebilirim?
İngilizce ve kelime hafızamı nasıl geliştirebilirim?
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Hocam İngilizce geliştiren bazı uygulamalar mevcut telefonlar için. Duolingo diye. Boş vakitlerinizde oynayarak ingilizce geliştirebilirsiniz.
Onun dışında dizi/film izlemeyi seviyorsanız Türkçe altyazılı bir şekilde yabancı dizi izleyebilirsiniz. Konuşmalara dikkat ederek kelimelerin hem okunuşları hafızanızda olur hem de konuşma yöntemleri geliştirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO Expert - Digital Marketing
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
okuduğunu anlıyosan gramer'de sıkıntın olmadığını düşünüyorum,gramer'i hallettikten sonra bol bol pratik yaparsan artık vereceğin cevaplarda donup kalmazsın.Pratik içinde oyun oynuyosan yabancı serverlarda oynamayı tercih et ordakilerle konuş veya birini bulamıyosan evde kendi kendine konuş.Kısacası öyle hemen olmuyor bol bol konuşman lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Yabancı dil en iyi karşı cins ile öğrenilir. İnternetten kendine yabancı bir arkadaş bul ve konuş, yazış...
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Okuduğunu anlıyorsan gramerin iyidir. O zaman Türkçe'de sorun vardır. İlk önce Türkçe'ni geliştir. Sonra da en iyi öğrenme yolu şarkı söylemektir. Okuma, dinleme, telafuz, kelime haznesi ve kelimelerin kullanma alanlarını öğrenirsin.