-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemi tasarım olarak bitirdim sayılır içeriklerini doldurmayı düşünüyorum.
Genel amaç gündemdeki bazı konularda desteklerinizi duyurmak
İyi kötü eleştirilerinizi bekliyorum.
sizinleyiz.biz
Web tasarımın doğru adresi >w3tasarim.com<
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cihaneken merhabalar suçlayıcı tavrınız hoş değil.Siteyi nasıl kullanabilirim diye denemeler içindeyim bu yüzden temaya o parayı suan ıcın veremem.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hırsızlığın bahanesi olmaz kardeşim, ha benim cebimdeki parayı gasp etmişsin, ha arabamı çalmışsın hırsızlık hırsızlıktır.
Sen bir arabayı satın almadan önce başkasından çalıp bir kaç gün biniyormusun? Bi test edeyim şu arabayı çalıp iyiyse bende gider bir tane alırım. Öyle mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cihaneken hocam site için yorumlarınıza teşekkür ederim özellikle aklınızda kalan hırsız uğursuz gibi sözleriniz varsa özelden de devam edebilirsiniz.
Sitede zibil gibi film sitesi vs var milletin milyon dolar verdiği filmi bedavaya yayınlıyorlar, bütün dinlediğiniz müziklerin cd sini alıp yada elektronik ortamda alıp öyle mi dinliyorsunuz?
Onun dışında yine kendiniz sütten çıkmış ak kaşıksanız da.Yine hata yapıyorsunuz insanları bu şekilde uyarmanız doğru değil hırsız vesaire demek yerine kardeşim böyle bişey gördüm senin yaşın genç biz bu yollardan geçtik yanlış yapıyorsun diyerek özel mesaj atabilirisiniz.