Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba .
Bir video sitesi açsam fragmanlar vs sevişme sahneleri vs videolar içeren bir site açarsam videolar youtubeden eklenecektir.
Adsense reklamları eklersem bir sorun teşkil eder mi ?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
sanmıyorum gizlilik politika ve kurallarda site içinde bulunan videolarda gerektiğinde +13 veya +18 sahneler içerdiğini belirtebilirsin + olarak fragmanların altına açıklama(film,dizi konu yazacağın için) oralarda sahneler hakkında bilgi verebilirsin ? veya bu sahneler olan fragmanlara bir bant gibi +13 v.b uyarıcı olduğunda problem olmaz diye düşünüyorum.
creens
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense ekleyemezsiniz çünkü başkasının yüzü göründüğü bir videonun telif hakkını almanız gerekir ayrıca müziklerinde bu yüzden adsense onay vermez film sitelerine vermediği gibi.
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Youtubedan video indirmek yasaktır diye düşünüyorum .
Fakat izlemek yasak olmadığını belirtmek isterim ve youtube'un videoları tek olacak .
Youtube bu iş için gerekli ücreti ödüyor bunun telif hakkı olmadığını düşünüyorum kaynaklar belirtiliyor ve binlerce site var ki yasak bir durum olsaydı embed kodu kullanıma sunulmazdı .
Telif hakkı olan videolar başka sitelerde kapalı konuma alınır.
Benim aklımı kurcalayan konu youtube'da olan bir sevişme sahnesini video sitesinde yayınlarsam .
Gerekli kurallar çerçevesinde bir sorun olur mu .
Teşekkür ederim