Merhaba wmaraci..
Birazda kampanya...
Kampanya!!! : 1 ay boyunca (20.07.2016) tüm web yazılım işlemlerinizi yüzlerinizi gülümsetecek , piyasada bu işi yapanların sinirlenmesine neden olacak bir fiyatla , üstelik güvenlikten ödün vermeden ve genel olarak 1 gün gibi kısa bir zaman içerisinde sizlere teslim ediyorum.
Hadi ama sizcede çok cazip değil mi?
Kullanılacak Diller : Php & MySQL , Html , Css , Js
Ödeme Yöntemi - Şekli : Ödemeleri sadece havale & eft (İş Bankası - Ziraat Banksı) ile almaktayım.
Ödeme Şekli : Yeni üye olmam hasebiyle güven problemi yaşanmaması adına ticaret puanı yüksek kullanıcılara peşinat alınmadan iş yarısına kadar yapılacak , yarısına kadar tamamlandığında ise ücretin %50 ' si , iş tamamlandığında ise ücretim geri kalan %50 'si alınacaktır. Ticaret puanı düşük olan kullanıcılarda ise iş başında peşinat olarak ücretin %20 'si , işin yarısında +%30 'u bitiminde ise geriye kalan %50 lik ücret dilimi alınacaktır.Buna rağmen güven sorunu devam eden arkadaşlara gerekirse mobil üzerinden, yakın bölgelerde oturuyorsa yüz yüze güven problemini aşması için elimden geleni yaparım.
Referans : Yorumlarda sorulmadan önce burda bildirmek istedim. Normalde onlarca referansa sahibim ancak çalışmalarımın hatrı sayılır bir bölümünü başka kuruluşlar ismi altında yaptığımdan paylaşmayı etik bulmuyorum. Amacım wmaraci sınırları içerisinde yine bu sınırlar içerisinden tanıyıp bildiğiniz referanslar edinmek. Zaten sizlerinde benimle çalıştığınız süre içerisinde bu güne kadar süregelmiş ezberlerinizi bozacağınıza eminim.
Neyse fazla uzatmadan yazımı noktalamak istiyorum.
İletişim , teklif , soru , öneri v.s hertürlü konuda p.m atabilirsiniz.
Tüm wmaraci sakinlerine iyi forumlar , bol kazançlar dilerim..
Saygı ve sevgilerimle..