TurkaWeb
Bilmediğim Birşey Söyle
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhabalar. Advoly Tarzı bir sistem oluşturmak ve insanların kazanmasına hemde kazanmak için nasıl bir yol izlenmeli neler gerekli bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirlerse gerçekten aydınlanmak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Tek anladığım sanırsam Google Partneri olarak sistem yürüyor. Çünkü Google API'leri üzerinden çalıştığını söylemişlerdi. Reklam tıkladıkça Google Advoly'e para ödüyor. Advoly'de birazını ağındakilere ödüyor gibi bir şey canlanıyor benim kafamda.
Bir de bir komplo teorisi var; Advoly Adsense üyeliğini herkese açıyor. Kendi Adsense hesabı üzerinden oluşturduğu reklamları ağında ki yayıncılara dağıtıyor. Bu kodu ekleyen yayıncıların reklamına tıklandıkça doğrudan Advoly'nin Adsense hesabına yansıyor. Bunun sonucunda Advoly oluşturduğu sistemle kazancını yarı yarıya yayıncılarla paylaşıyor. Ağında bir çok yayıncı olduğu için tabii yarı yarıya paylaşması çokta koymaz. Ancak bu teorinin doğruluğundan emin değilim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
TurkaWeb
Bilmediğim Birşey Söyle
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ticaret Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tek anladığım sanırsam Google Partneri olarak sistem yürüyor. Çünkü Google API'leri üzerinden çalışıyor. Reklam tıkladıkça Google Advoly'e para ödüyor. Advoly'de birazını ağındakilere ödüyor gibi bir şey canlanıyor benim kafamda.
Bir de bir komplo teorisi var; Advoly Adsense üyeliğini herkese açıyor. Kendi Adsense hesabı üzerinden oluşturduğu reklamları ağında ki yayıncılara dağıtıyor. Bu kodu ekleyen yayıncıların reklamına tıklandıkça doğrudan Advoly'nin Adsense hesabına yansıyor. Bunun sonucunda Advoly oluşturduğu sistemle kazancını yarı yarıya yayıncılarla paylaşıyor. Ağında bir çok yayıncı olduğu için tabii yarı yarıya paylaşması çokta koymaz. Ancak bu teorinin doğruluğundan emin değilim.
eyvallah yinede biraz daha detaylı bilen birileri olursa bu işle ilgili birşeyler düşünüyorum