-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, direkt konuya gireyim. Lisanslı olarak bu temayı aldım nitekim dahili olarak gelen bu Visual Composer kendisini satın almamı istiyor. 34 dolar bayılacak bir bütçem bulunmamakta. Visual Composer'i satın mı alacağım, yoksa tema lisansı olmuyor mu buna? Bu temayı kullananların yardımlarını bekliyorum.
İyi forumlar. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Visual Composer lisansının temaya dahil gelip gelmeyeceğini alacağınız temanın bilgilerinde belirtmiş olmaları gerek. Benim aldığım temada lisanslı geldi bana.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce temayı alanlara direkt gelmiş, Newspaper temasını satın aldığıma göre gelmesi gerek çünkü, bu temada Visual Composer'de geliyor. Composer gelmezse temada bazı şeyler yapılmıyor zaten. 170 lira verilen temaya birde 34 dolar mı harcanacak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
takipteyim tam benlik konu
bende temayı aldım
visaul comperasor lisans istiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://sosyalloca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önce alanlara geldiyse, bize de gelmek zorunda. Galiba sürümlerden kaynaklanan bir iletişimsizlik olabilir. Acaba nasıl çözülecek?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sadece lisanslı temalara mı geliyor
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilenler lütfen konuyu cevapsız bırakmasın. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
:)) hocam bende kullanıyorum o temayı yapımcısına sordum dedim güncellemesi var ama güncelledigimde lisans istiyor oda bana eklentiyi silin tekrar kurun olucaktır demişti ha bu arada ben yaptımmı hayır ama temada Visual Composer lisanslı gelmiyor o kesin sadece içinde kullanılmış okadar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Arkadaşlar newspaper 7 sürümlerinden önceki güncellemelerde çıkan bir sorundur ve bu sorun çıkmadan önce tüm visual composer lisanslı olarak gelmekteydi. Bu sorun gelen güncellemelerden sonra çıkmaya başladı. Peki sorunu nasıl çözüyoruz ? Arkadaşlar sorunu nulled bir visual composer ile çözmüştüm ben fakat hayla oluyormu bilmiyorum. Ayrıca eklentiyi silip tekrar kurmak fayda etmiyor bu sorunda orjinal dosyalarda bile düzgün çalışmıyor o yüzden şimdi size vereceğim tavsiyeleri dinleyin.
1. Nulled newspaper indirin güncellemelerden önceki sürümler 6 ve aşşağısı için geçerlidir.
2.nulled temayı kurun ve visual composer ile dizayn edin.
3.İstenilen şekle gelince visual composer'in code şekli ile sayfaları kopyalayıp kendi sitenizde ki sayfalara aktarın.
Bu şekilde istenilen dizayn elde edilir aklıma gelen çözüm bu elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.