-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Merhaba, gizli tuttuğum bir sitemin üst sıralarda bulunan tüm indexleri yok olmuş. Yok yani düşme olmamış gitmiş. Hatta ana sayfa indexi bile zaman zaman gidip geliyor. Sebepleri neler olabilir ?
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Herşey olabilir kardeşim spam problemleri hosting, dns problemleri google kendi içerisindeki problemelr dalgalanmalar vs vs özellikle siten içi google webmaster bölümünden gerekli kontrolleri sağlayabilirsin..
harme
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bekçi
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Merhaba aynı sorunu bende yaşamıştım.Kullanmış olduğunuz hosting ip adresi Yeni hosting ipsi ile uyuşmadığı için ve önbellek dosyaları silindiği için bu sorunla karşılaştım.Tek yapabildiğim ise google webmaster tools girip hatalı linklerimi kontrol edip,bozuk olanları kaldırmam ve sitemap dosyasını 2 günde bir güncellemem oldu yine eski performansına geri döndü.Başka yapılacak birşey yok gibi :)
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Sorunun yanlış url parametre sınıflandırmasından ve yanlış cache ayarlamalarından kaynaklandığını bulduk :). Güvenlik önlemleri alan arkadaşa da buradan bolca selamlar diyorum. 4. sıraya getirdiğim kelimede 11.sıraya gerilettiği için bolca teşekkürler.. :).
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Rica ederim hocam yeni index gelmiş güncellediğim gibi etiketlerin çoğu da geri sıralamaya gelmiş 1-2 güne oturur inşallah söylediğim şekilde :).
1 kişi bu mesajı beğendi.