lostyazilim
tr.link

Sosyal medyadan hit çekimi.

5 Mesajlar 622 Okunma
acebozum
tr.link

kenan3507 kenan3507 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğrafçı - Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 1 / 16
  • Ticaret 1, (%100)
Öncelikle herkese iyi bayramlar iyi forumlar.
Arkadaşlar benim facebook sayfalarım var ve video siteme günlük ortalama 30-50k arası hit çekiyorum bazı firmalar var bilirsini video firmaları scriptini hazırlıyorlar siteni google adx reklamları ile doldurup çalıştırıyorlar. Bir firmayla düzenli çalışıyordum gelirlerde 1k izlenmeye ortalama 5 tl üzeri gidiyordu. Sonra sitenin google ile bazı anlaşmazlıkları üzerine bi kaç gün ara verdik ve başka bir firmayla site kurdum onlarda isim vermek istemiyorum ama rezaletlerdi birçoğumuzun bildiği bir firma ama sayımları resmen **************lık. Neyse.. Geri döndüm eski firmama ama dün 50k izlenim 2k tık almama rağmen gelen para 135 tl yani 1k izlenmeye 3 tl bile değil ki sitemde sayfada 5 adx reklamı + video içerisindede reklamlar olmasına rağmen. (Ziyaretçilerimin %80i mobil) Neyse uzun lafın kısası ben hakkımı gerçekten alabileceğim bir sistem arıyorum. Kendi sitemimi açmalıyım bana bi akıl verin..

wmaraci
reklam

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
sitene 50 k hit çekebiliyorsan neden kendi siteni açmıyasın ki.. Yani sadece video ili mi cekebiliyorsun ?

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 1 / 16
  • Ticaret 1, (%100)
Video çalıştım hep yani ben bu kadar hit çekiyorken kendi sistemimi kursam ne kadar kazanırım diye düşünüyorum... Kazancım normalmi şu an yoksa gerçekten azmı onu bilmek istedim..

Soldier Soldier WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 8 / 36
  • Ticaret 6, (%100)
video siteleri tutuyormu bu kadar ya ? rekabet yokmu ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 1 / 16
  • Ticaret 1, (%100)
Ya sonuçta hiti sosyal medyadan alıyoruz haber sitesi gibi düşün güncel videoları sayfanda paylaşıyorsun. Tabiyki güzel ve aktif sayfaların varsa. Ama rekabet çok yoğun gerçekten yüzlerce site var bu şekilde çalışan önemli olan temiz,güncel ilgi çekici içerik bulmak. Ben 10 video bulmak için 100 video izliyorumdur :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al