lostyazilim
tr.link

2017 Twitter Bayilik Paneli - YENİ PAKETLER

69 Mesajlar 15.176 Okunma
acebozum
tr.link

SosyalAbi SosyalAbi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)
Gündeme girer veya giremez gibi bir garanti söyleyemem. Çünkü tt olayı, twitter'ın o anki yoğunluğuna da bağlı. Panele üye takviyesi aldığımız için, 1 ay sonunda ortalama aktif 6k üye bekliyoruz. Duruma göre işlem yapılabilir diye düşünüyorum. pleasure33

googleasistan
webimgo

BROKER BROKER Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgi İşlem Yazılım-Donanım Sa
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 220
  • Beğeniler 135 / 19
  • Ticaret 24, (%96)
Merhaba PM lütfen
SosyalAbi

kişi bu mesajı beğendi.

Powerlife Powerlife Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 4, (%50)
Arkadaştan GittiGidiyor üzerinden Standart Deneme Paket alındı sizlere izlenimlerimi aktarmak istiyorum
Edit : Siyasi postlara yasak denildi panelden bazıları siyasi postlara fav , rt atmış
Puanlama olarak ;
Teslimat Süresi 3/5 😠
Kullanım 1/5
Destek 4/5

Gelelim niye bu puanları verdim

Teslimatı arkadaş beklenebilcek bir surede yaptı ancak bir işe yaramadı burada kullanım puanına Geliyoruz ilk başta panel bozuktu hiç gelmiyordu sonra duzelttim dedi arkadaş 400 favori yazıyoruz 12-20 geliyordu bidaha yapınca hiç gelmiyordu , kısmen duzelttik dedi 60yaziyoruz 15 geliyor 300 yazıyoruz 102 geliyor böyle bir saçmalık vardı , Destek ise sorunlarima hızlı cevap verdi evet ancak çözüm o kadar hızlı değildi maglesef teşekkürler :)

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SosyalAbi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Yazılan yorumlar elbette hizmetin düzelmesine katkı sağlayacaktır Powerlife

Öncelikle siyasi postlara yasak olduğunu eski bayilik paneline yazmıştım. Paneli değişince de bir müşterim siyasi işlem yaptırmış. Dün de konuya ekledim zaten.
Panel ilk başta sorun çıkardı çünkü stwity 'den kaynaklanan js ile tarayıcı sorunu vardı. Kullandığım mac bilgisayarda, chrome tarayıcıda çalışmazken safari tarayıcısında çalışabiliyor. Bu sorun yaşandığında zaten panel süreniz askıya alındı. Sorun tamamen düzeltildikten sonra da 48 saat(+) kullanım hakkı verildi. Tatilde olduğum için işler biraz aksıyordu da şimdi hepsine rahatça bakabiliyorum.

Sizin açınızdan sıkıntı olduysa gittigidiyor satışını iptal edebiliriz.
İyi günler

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 4, (%50)

SosyalAbi adlı üyeden alıntı

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Yazılan yorumlar elbette hizmetin düzelmesine katkı sağlayacaktır Powerlife

Öncelikle siyasi postlara yasak olduğunu eski bayilik paneline yazmıştım. Paneli değişince de bir müşterim siyasi işlem yaptırmış. Dün de konuya ekledim zaten.
Panel ilk başta sorun çıkardı çünkü stwity 'den kaynaklanan js ile tarayıcı sorunu vardı. Kullandığım mac bilgisayarda, chrome tarayıcıda çalışmazken safari tarayıcısında çalışabiliyor. Bu sorun yaşandığında zaten panel süreniz askıya alındı. Sorun tamamen düzeltildikten sonra da 48 saat(+) kullanım hakkı verildi. Tatilde olduğum için işler biraz aksıyordu da şimdi hepsine rahatça bakabiliyorum.

Sizin açınızdan sıkıntı olduysa gittigidiyor satışını iptal edebiliriz.
İyi günler

Sorun çözülmedi bunu yazma lutfen 300 yazinca 100 küsür oluyor

• Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)
Sorun çözülmedi mi ? Panel baştan hazırlandı. Bende sorunsuz çalışıyor.
Demo tweet : https://twitter.com/MSirketi/status/751070186275500032 (Sadece fav yapıldı) Powerlife

• Üyelik 23.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 4, (%50)

Sorun çözülmedi mi ? Panel baştan hazırlandı. Bende sorunsuz çalışıyor.
Demo tweet : https://twitter.com/MSirketi/status/751070186275500032 (Sadece fav yapıldı) Powerlife

Hocam bundan bahsetmiyorum 30 yazinca 30 gelsin 10-12 gelmesin bunu diyorum net sayı belirlensin buarada arkadaşın scripti w*rez dir kendisi dedi skypetanda engelledi ilgili Mod arkadaşları konuya davet ediyorum..

• Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)
30 yazınca 30 gelmemesinin sebebi ölü üyenin bulunması. Ölü user temizliği yaparken de aktif olanları silebiliyor bu nedenle fazla engelleyemiyorum.

Scripti 2 tane lisans olacak şekilde watcheR 'dan satın aldım. İlk başta warez olacağını düşünmedim, lisans paralarını da ödedim. Konuyu yeteri kadar baltaladınız zaten. Skype'tan saçma sapan şeyler yazdığınız için sizi engelliyorum. Dilerseniz görüşme kayıtlarını buraya atayım, yazdığınız saçmalıkları görsün insanlar. Modu da ben çağırıyorum merak etmeyin. Modlar talep ederse görüşme kayıtlarını atayım. Psycho

• Üyelik 23.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 4, (%50)

30 yazınca 30 gelmemesinin sebebi ölü üyenin bulunması. Ölü user temizliği yaparken de aktif olanları silebiliyor bu nedenle fazla engelleyemiyorum.

Scripti 2 tane lisans olacak şekilde watcheR 'dan satın aldım. İlk başta warez olacağını düşünmedim, lisans paralarını da ödedim. Konuyu yeteri kadar baltaladınız zaten. Skype'tan saçma sapan şeyler yazdığınız için sizi engelliyorum. Dilerseniz görüşme kayıtlarını buraya atayım, yazdığınız saçmalıkları görsün insanlar. Modu da ben çağırıyorum merak etmeyin. Modlar talep ederse görüşme kayıtlarını atayım. Psycho

Tabi buyursunlar lutfen

• Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 193 / 143
  • Ticaret 46, (%100)
Böyle boş şeyler yazarsanız bir zahmet engelleyeyim,

http://i.hizliresim.com/J2MNgj.png
http://i.hizliresim.com/4l3QJJ.png

Hizmette sorun yok, aynı panelden işlem yapıyorum 450 civarı sonuç alınıyor, üstelik size de söyledim %100 çalışmaz sayıyı fazla girin diye. Sorumluluk bana ait değil. Mod gerekeni yapsın.Powerlife
ekin0011

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al