-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Merhaba pop-up-seo ilişkisi konusunda beni aydınlatabilecek biri var mı acaba? reklam alan açısından pop-up anasayfayamı çıkılır? içeriğe çıkılsa aynı etkiyi gösterir mi? en sevilmeyen reklam türlerinden biri olduğu için hemen çıkma süresini tavan yaptırmaz mı pop-up verdiğimiz yere?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba popup reklam en sevilmeyen reklam türüdür ve deginiz gibi hemen cıkma süresini tavan derken taban yabtırır. Ayrıca seo konusunda bir yararı olacagını sanmıyorum farklı ıplerden yorumyaptırınız sitenize birde kaliteli back linkler aldıgınızda kısa sürede kelime bazlı istediginiz yerde olursunuz
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
değerli yorumunuz için teşekkürler hitli video izleme siteleri hafife alınmıycak miktarlardan pop-up reklamı satıyorda bende merak ediyorum açıkçası kimin işine yarıyor diye
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
ben birkaç siteye sattım popup bu kumar tahmin siteleri kulanıyor genelde bu reklamı alıyorar birde xyz siteler
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
popup çok önermem. arkadaşın dediği gibi sitene yorum yaptır. Bunun için wmaracı içerisinde çeştli yorum dayanışmaları var onlara katılabilirsin. Daha önce ben de bir grubu yönetiyordum ben bıraktıktan sonra da hala devam ettiler. best54 isimli üye ile yorum dayanışması grubu için görüşebilirsin. Ama siteni inceliyorlar önce gerekli şartlar var
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
hocam benim belirli bir düzeyde websitem varda başlıktaki gibi sevilmesede tercih edilen bir reklam alanı olduğu için seo ile ilişkisini merak ettim