-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Merhabalar,
Aslında bu yeni oluştu bende, Arkadaşım ile birlikte Playstation salonuna gider, PS3 oynarız. Her seferinde 20-30₺ hesap öderiz. Dedim ki her seferinde böyle bir miktar hesap vereceğime bir PS3 alıp evde oynarım.
Şimdi araştırma yapayım dedim, Sahibinden.com dan baktığımda karşıma çıkan bir çok sonuç var. 300₺ de var, 600₺ de var, 1.000 ₺ de var.
Salon sahibine sorduğumda Kırık'dan falan bahsetti bilmem 3.000 serisi mi falan filan işte, anlamadığımdan sizlere sorma gereği duydum.
Almam gereken cihazda bulunması gereken özelikler nelerdir ?
Sistem de bulunan PAL ile NTSC arasındaki fark, Slim ile Normal ve Süper slim arasındaki farkın anlamını bana önerebileceğiniz cihazı söylerseniz eğer memnun olurum. Teşekkür ederim şimdiden
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kırık dedikleri kilidi açılmış oluyor yani, internetden indirdiğin herhangi bir ps3 oyununu aynı bilgisayardaki gibi yükleyip oynayabilirsin. Kırık olanlar genelde dahili hafızasına yüklenmiş bir çok oyun ile birlikte gelmekte. Ayrıca kırık olanların tercih edilme nedeni ise her bir oyunun orjinal DVD si yaklaşık 80-120 TL arasında değişmesinden dolayı insanlar kırık tercih ediyor.
PAL ile NTSC arasında ki fark ise ülkelere göre kullanım farkı, ama o çok önemli bir şey değil fakat PAL olursa daha iyi olur çünkü ülkemizde PAL standartı kullanılır NTCS ise Amerikan standardıdır ki zaten NTCS olan cihazlar genelde yurt dışından getirilmiş olur.
Slim olayındaki fark bildiğim kadarıyla sadece Dış görünüşle alakalı, Eski tip harddisk kullananlar kalın oluyor, slim dedikleri notebook harddiski süper slimde şu ultrabook denen kağıt gibi dizüstülerde kullanılan harddiskler den oluyor bildiğim bu benim ama başka farkları var mıdır dersen çokta önemli değil fakat düşünmek gerek şimdi,
Kalın cihaz eskidir, ince cihazında parçası pahalı olur falan gibi
Bildiklerim kabaca bunlar daha detaylı bilgisi olan arkadaşlar yazar umarım çünkü galiba bu ps3 olayı biraz ikinci el telefon olayı gibi iyisini denk getirmek çok önemli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel bilgi. Daha detaylı bilenler bilgisini paylaşırsa çok iyi olacaktır. Ben de bu aralar ps3'e bakıyorum.
www.ontedi.com
www.cizgi.site