lostyazilim

yıllardır..

6 Mesajlar 874 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

muhammetdkaya muhammetdkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 146 / 136
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar selamun aleyküm yaklaşık 2 yıldır internet sitesi vs. uğraşıyorum ama şuana kadar elime geçen hiç bir gelirim olmadı.. Ancak 88 tl adsense üzerinde birikti ve şuan internet siteme baya para harcamam gerekiyor yıllık. Bu kadar emek veriyorum ama neden olmadığı aşikar çünkü ne ekip var ne bişey..artık bıraksam mı diye düşünüyorum bu işleri çünkü vaktimi alıyor benim ama son olarak burada bir yazayım dedim şimdiye kadar kimse ücretsiz yardım etmedi veya destek olmadı acı ama gerçek. Eğerki bana ücretsiz olarak yardım etmek isteyenler olursa facebook sayfamı büyütmek istiyorum belki ordan bişeyler çıkar diye onun için yardım edebilirsiniz arkadaşlarınıza davet ederek.. düşünenler pm atarlarsa konuşuruz.

Selametle kalın.

wmaraci
reklam

suskun suskun Berat Fm Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)
Ve Aleykum Selam Bence bu isleri bırak bende 3 ay oncesine kadar bircok site ile uğraştım olmadı facebook sayfası ile uğraştım olmadı. Youtube işiyle uğraştım birbuçuk ayda 450 tl felan kazandim ama sonraki ay bütün youtube kanallarım kapandı adsense hesabim banlandi tekrar actim yaptim para almadan yine banlandi. Youtube işini de biraktim son olarak 3 ay önce android uygulama yaptirdim 3 tane ondada başarılı olamadim. Yani anlayacağın herşeyi denedim harcadigim paranın hatti hesabı yok. Ama gelen para sadece 450 tl suan sadece dini radyom var radyodan bir beklentim Yok sadece ilahi ve sohbetler yayınlıyorum insanlar dinlesin diye
muhammetdkaya

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.cepradyom.com/

• Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 146 / 136
  • Ticaret 4, (%100)
suskun eyvallah hocam bilirsin işte insan heves ediyor çabalıyor ama başarılı olamadığınıda kabullenemiyor :/ doğru diyorsunuz dışarıda çalışsak daha çok kazanırız ama biz yinede 3 5 hayalin peşinden gidiyoruz..

suskun suskun Berat Fm Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)
Aynen bende hep heves ettim hep sıfırdan başladım gecelerce saatlerce önce parasız yapim dedim olmadı. Para yatirayim dedim parasız gelir elde edemem dedim. Yani yatirdigim paranin hatti hesabi yok az az verdim belki göz önünde değildi ama bu internet ortamina girdigimden beri 3 bin tl harcamisimdir herhalde. Bir kac defa bu islere ara verdim artik yapmayacam dedim ama hep tekrar geldim çünkü hevesliydim ama artik heveste yok sıkılıyorum yaklaşık 3 aydır uğraşmıyorum cebimde paramda var kafamda rahat :)
muhammetdkaya

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.cepradyom.com/
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 146 / 136
  • Ticaret 4, (%100)
suskun sanırım herkes kendi işini kurmak istediğinden bu haldeyiz hani imkanımız neye yetiyorsa bizler için şuan en ucuza en ulaşılabilir olay internet sitesi olduğu için tercih ediyoruz. Bende harcamışımdır baya ve bir kaç ay kaldı sitenin yıllığını yenilemeye kararsızım....
suskun

kişi bu mesajı beğendi.

sedat5453 sedat5453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)
Bilgi birikiminiz olan ve yaparken en az sıkıldığınız bir siteye yoğunlaşın. Ve konu eklemeye devam edin.
muhammetdkaya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al