Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bayağı yüksek fiyatlar o sebeple, bu forumda herkes aynı sektörden olduğu için satamıyorsun, şöyle düşün galericiler sanayi sitesine gidip, galeri olarak araba satmaya çalışmak gibi, aciliyeti yoksa alan adı satış platformlarına yönelin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
com uzantılı alan adınız çok uzun akılda kalıcı degil top uzantılı domain bu alanda hizmet veren kişiler com net org dışındaki diğer domanlere pek sıcak bakmıyor nedense ancak farklı uzantılarlada emek vererek güzel işler ve gelirle elde edilebilir hiç olmaza ise bu farklı uzantılar ile kendi sitelerine backlink sağlayabilirler bu dmainler için site yapıp biraz emek vererek site halinde açık arttırma ile satmanız daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum öte yandan com uzantılı domainlerinde bu ara ucuz olmadı ve top xyz gibi uzantılartında çok düşük kampanya fiyatlarından satılması açık arttırma ve domain satışı alanını durgunluga yaşattı Çok kaliteli ve ihtiyaca uygun lmayan alan adaları ne yazıkkı satılmıyor pekletmek lazım yada site yaparak o şekilde satmak en mantıklısı bu alanda iş yapacaksanız piyasayı güncel olarak takip etmenizde yarar var oyun dizi film mevsim gün vss gibi birçok etkene göre domain arayışı içinde olmanız gerek çok uzattım yazımı snaırım yeter bukadar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
Domainler sadece proje için alınır ve Ücreti yüksek istiyorsunuz gerçekten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
En iyisi açık artırıma çıkarın
Klavuzer
O GEMİ BİR GÜN GELECEK
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Tarih Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam senin alan adları projelik değil ben kaç haftadır sosyoger.com alan aıdnı satmak istiyorum üstelik ucuza ama alıcı yok :) Bence o alan adlarını farklı bir işlem için kullan :D