lostyazilim
tr.link

TTNET nakil yaptirdim ama

7 Mesajlar 3.100 Okunma
acebozum
tr.link

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar nakil yaptirdim 8 inde geldiler ayar yaptılar vs. Ama internete baglanamiyorum acaba kullanici adi ve şifresi yuzundenmi çünkü gecen yıllarda kullandim burada

Birde ***** müşteri hizmetlerinin numara aynimi acaba hala 4440375 ti hala aynimi arayip kullanici adi ve şifre isteyecegim

Nakil suresi bu kadar uzun şürermi yani geldiler nakil işlemi yapildi heralde

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
reklam

mstfsdt mstfsdt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek memur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 5, (%100)
Nakil için ekip gelince netinizin çalışır hale gelmesi gerekir, bazen yanlışlık yapıp sizin hattınızı başka bir eve bağlayabiliyorlar. 444 03 75 arayın çözemezseniz arıza kaydı bırakın en geç 48 saat içinde gelip yapmaları gerekir

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)
k.adın şifren değişmiş olabilir *****i arayıp bilgileri alıp kontrol et.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Evet hocam numara 4440375 halen. Dediğiniz gibi kullanıcı adı ve şifre sorunu olabilir. Ya da bulunduğunuz bölgedeki bağlantı/santral kutusu ile ilgili bir sorun da olabilir. İnceliyorlar hemen.

wmaraci
wmaraci

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Hattı ya %50 yanlış bağlamışlardır yada %50 hattınız bug a düşmüştür :D TTnet in en sık yaptığı şeyler bunlar, gelip bağlasalar bile hattını sistemde açılmaya biliyormuş ara konuş büyük ihtimal 2 sinden birisidir. Ayarların zaten otomatik yapılıyor artık modemin çok eski değilse

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Aynı sorunu 2 aydır yaşıyorum, bayram öncesi arife günü yaptık gidin dediler eve vardığımda adsl ışığı yanıyor ama internet ışığı yanmıyordu, çözüm masasından tutunda nerelere gitmedim, en son bağıra çağıra eve bayramın 2 ci günü teknik ekip geldi modem bozuk dediler güldüm geçtim tamam dedim toplamda 4 adet modem denedim 2 si sıfır diğerleri az kullanılmış, şimdi ise arıza kaydı bıraksam bile 48 saat geçmesine rağmen ne gelen var ne giden :) ***** klasiği pipilerinde bile değiliz ne yapsak diye düşünürken birden aklıma el mahkum olduğumuz aklıma geldi tekrar güldüm geçtim :D gülüyoruz biz ailecek :D :D :D

sorunumun saha dolabından diye tahmin ediyorum modem ip almıyor sanırım :D bu gibi durumla karşılaşan birileri var mı acaba?

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam valla aradim sordum daha işlem yapiliyor denildi 8inde geldiler bagladilar ama interneti vermiyorlar boyle işmi olur ya

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al