-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ZeuXe Media
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilgilendirme için tesekkurler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
30, (%97)
Geçen bir üye bir konu açmıştı, bayram kampanyası nedeniyle bir Türk hosting firması kampanya yapmış, 1 dolara hosting satışı yapıyor. Özelliklerini merak ettim, konuya girdim.
Hosting özellikleri şöyle:
Disk Alanı: 1GB
Bant Genişliği: 10GB
Site: 1
Webmail: 10 Adet
MySQL/MsSQL: 0
Bunlar bizi aptal falan mı sanıyor? 3 reklam 3 5 tane başarılı referans bulundurarak bizi kekleyeceklerini mi düşünüyorlar. Bizim aklımız olmadığına falan inanıyorlar sanırım.
Sizin açtığınız konudan biraz uzak kaldı yazıklarım ama **************lık mevzusu son günlerde tavan yapmış durumda. Ki bu bahsettiğim firmanın yukarıda olduğuna eminim, içime dert oldu zira.
Çalış, Çabala.
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bilader bir yandan şöyle hani reklam yaptıklarını sanıyorlar ama bedava hosting veren firmaların verdiği ücretsiz seçenekleri tek tek bakıp ona göre düzgün bi kampanya yapsalar tamamda cidden işi kerizliğe getiriyolar forumlarda editörlerin öyle konuları kapaması gerek bakınız hostinger ile ücretsiz seçeneği daha iyi .. mysql :0 ne demek html css pcde çalıştırıyo .. biri konu açıyo com domain 6 lira site ye bakıyon bi whcms kurulmuş tema yok felan başka firmanın aracısıymış görümüşsünüzdür bayan bir ablamız ama hiç inandırıcı gelmedi bana editörlerin böyle konulara dikkat etmesi gerek . .
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-