Arkadaşlar malumunuz adsoyad.com.tr hariç tr Domain için belge lazım oluyor , bende çocuğum olunca ismini uczoyun yapsam uczoyun.com.tr olurmu cevaplar için teşekkürler..
Güzel teknik ama daha kolay yöntemler var yoksa ilerde evladınız size sora bilir neden para için ismimi böyle koydunuz diye :) .tr alan adı için ikinci bir yöntem marka başvurusu yapmanız.Burada dikkat edilmesi gereken marka başvurusu yaptıktan sonra başvurununn askıda kalmaması,yoksa biraz geç olsa bile her türlü elinizden alırlar bu işte çok profosyonelce uğraşan kişiler mevcut.Sizin adınıza marka başvurusu yaparak istemiş olduğunuz .tr uzantısını sizin için tescil ettiren firmalar mevcut, sadece fiyatları biraz yüksek.Bu fiyatlarla iligili araştırma yapa bilirsiniz
Hocam bende bir iki gündür araştırıyorum yoncu.com'da Belgesiz .TR Alan Adı Satın Almak şöyle bir sayfa vardı ben buradan almayı düşünüyorum ama daha araştıramdım sorunsuz alan varmı diye eğer forumdan arkadaşların bilgisi varsa bizleri aydınlatırsa sevinirim :)