-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
GayriMeşruDanışmanı
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
TÜRK'ün TÜRK'den başka dostu yoktur istemiyorum suriyeli falan Şehit Aileleri dururken neden bu teroristlere ev veriliyor ?
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
bu konunun konusulacagı yer webmaster genel degil :) lakin kendimi tutamayacagım
bunca yıl kürt kardeşlerimize ( yani örgütü desteklemeyen dürüst kürtler ) ana dilde özgürlük vermeyen devletimiz veya sorun cıkartıp durduk dışladık ötekileştirdigimiz insanlar yaptık hem devletimiz hem bizle aha kürt dedik kürtce müzigin yasak oldugu bir ülkede yasadık durduk suan benim komsularım suriyeli ve son ses arapca müzik mezdeke calıyor oynuyorlar neden biri cıkıp müzigi kapatmalarını ve arapca konusamayacaklarını söylemiyor... benim kürt ninem türkce bilmiyor diye yası 90 olmasına ragmen devlet dairesinde kovulup asagılanırken suriyeli yavsaklara tercuman tutuluyor eşitlik işte bu eşitlik :(:(:( bu aradakürt degilim kim eziliyorsa ondanım ben
3 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Apartmanda suriyeli oturuyor, sanırsın ordu kalıyor. Sürekli kapı açılıp kapanıyor.. Bir de öyle bir kapı kapatıyorlar ki geldikleri yerde kapı yokmuş gibi. Apartman inliyor kapı sesine. Ben şimdi gidip laf etsem ne yapabilirim 30 öküze karşı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir Türk olarak Türkün Türkten başka dostu yoktur lafından da nefret ediyorum. Suriyelilere vatandaşlık verilmesini de yanlış buluyorum. Irkçılık yapmadan konuya yaklaşmak lazım bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Adamları rahatlığa alıştırdık. Bizde olmayan haklar onlarda var. Geçici çalışma hakkı ver. Ama vatandaşlık deyince o fazla kaçmış oluyor.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Savaştan kaçmış bir millete, tarihini savaşarak kanıyla yazmış bir milletin vatandaşlığı verilemez! (Cüneyt Arkın)
5 kişi bu mesajı beğendi.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Açık ve net Ülkemde Suriyeli mülteci istemiyorum heleki binlercesini 300 - 500 desen tamamda ülkenin her yeri onların olmuş bize bişey kalmamış.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Kendi insanımızı sokakta yaşatırız, suriyelilere ev veririz. Kendi ülkemizde azınlık haline getiriliyoruz kimsenin farkında değil, uyanmalıyız bir an önce...