-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir topluluk ile birlikteyim ve onlar içki içiyorlar bende onların içtiği içkiyi kıskanıyorum ama beni aralarına almıyorlar bende market gibi bir yerden başka bir şey alıyorum ve onun ile sarhoş olmak istiyorum ancak onun içinden başka bir şey çıkıyor ve ben onu elimden atıyorum köy yerine gidiyorum ve orada içki arıyorum çok tuhaf oldum. Sonra orada lüks bir ev ve ben içki aramayı bırakıyorum o gün günlerden cuma oluyor ancak cuma bildiğimiz gibi gündüz olur benim gördüğümde cuma saati akşam karanlığında oluyor. Sonra köy meydanında akşam herkez toplanmış oturuyorlar bende namaz kılmak istiyorum ve bir evden geçmem gerekiyor ve oevden tam geçeceğim anca bir adam oradan müslüman geçmez tarzında bir şeyler söylüyor bende müslümanım oradan geçmem gibi şeyler diyerek o evin yan tarafından geçiyorum daha sonra eşim ile birlikte namaz kılıyoruz ancak ben namazı bitirip ayakkabılarımı giyeceğim anda aklıma namazı eksik kıldığım ve 2 rekat daha kılacağım aklıma geliyor.
Bu konu ile bilgilerinizi düşüncelerinizi lütfen paylaşın.
Şimdiden Allah razı olsun.
Kafama takıldı cuma günü namazın akşam vakti olması özellikle.
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu aralar karmasik düsünceler icindesin
1 kişi bu mesajı beğendi.
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Su an icindeki karmasikliktan kurtulman gerekiyor eger kurtulmassan sonunun kotu olacagi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yok hocam normalde Namaz kılan bir insanım ancak kaç gündün sabah namazını kılmaya kalkamıyorum. Kafamı çok karıştırdı bu rüya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Şuan birçok konuyla ilgileniyor olabilirsin, yada iş hayatında birçok koldan birşeylerle uğraşıyor olabilirsin. Kafan o yüzden dağınık, yada yapacağın işlerin sırasını belirleyemiyorsun.
Ama kurtulacağını sanıyorum, zira hata olduğunu yada eksik olduğunu bildiğin birşeyi tamamlıyor, en azından tamamlaman gerektiğini düşünüyorsun.
Bir tatile çık, işle haşır neşir olamayacağın bir yere git özellikle. Sonrasında, işlerinden hangisi acele hangisi önce ise onu bir hallet kurtul :)
Hayırlara vesile..
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET