-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhabalar, Bir adet rüya tabirleri sitem var ve orada paraya ihtiyacı olan bir arkadaşım ile ortak olmak istiyorum.
Sitede kimi zaman ben içerik gireceğim kimi zaman birlikte çalışmak isteyen arkadaşım.
Siteden kazanç konusunda reklam, tanıtım yazısı, link satışları ortak olacaktır. Allah ne verdi ise paylaşacağız.
Sunucu parası benden, masraflar benden. Ortak olmak isteyen arkadaşım benim ile birlikte içerik girecektir başka bir şey ödemesi gerekmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam ortak olurum çok parada gozum yok ayda 30-40 liraya bile raziyim 8 yıllık webmaster geçmişim var ilgilenirsen mesaj atman yeterli
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
networker
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle bir adsense reddedilme nedeni nedir
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız başvurunuzu inceledi ve program ölçütlerimizi karşılamadığını saptadı. Bu nedenle, sizi programımıza kabul etmemiz mümkün değil.
Google reklamlarının yayıncılarımız ve reklamverenlerimiz için etkili olmasını sağlamaya yardımcı olacağına inandığımız bazı politikalarımız bulunmaktadır. Google, tüm yayıncıları inceler ve herhangi bir başvuruyu reddetme hakkını saklı tutar. Büyümemizi sürdürürken, daha geniş bir web içeriği ile daha fazla web yayıncısına hizmet edecek şekilde programımızı genişletebileceğimizin farkındayız.
Kararımızın ayrıntılı nedenleriyle ilgili sorulara cevap veremeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Ahmetdeniz.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
46, (%91)
Şevki bilgeyi tanıyorum üniyi bitirmişti sanırım güvenebilirsiniz :)
iç mimarlık
hamza1213
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Designers
-
-
Ad Soyad
S** Z**
-
-
-
Ticaret
77, (%96)
Syelkenci ye katılıyorum suan ki yaşı 21 8 yillik webmaster geçmişim var dedi. Bu da demek oluyor ki 13 yaşından beri webmaster