lostyazilim
tr.link

Hep beni mi bulur arkadaş

3 Mesajlar 675 Okunma
lstbozum
tr.link

sokrates sokrates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster | Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)
Merhaba arakdaşlar, 1 haftadır yaşadığım talihsizlikleri sizlerle paylaşmak istiyorum.

Oldukça oturaklı %100 organik içerikli ve kaliteli 1 yaşında psikoloji,kişisel gelişim alanında bir sitem var.
Herşey oldukça güzel giterken ve olağan dışı hit artışıyla beraber bir anda hitlerim normale döndü. Sonrasında ise oldukça ciddi bir düşüş yaşadı. yani 1 K kadar hit düşü var 3-4 gündür. Sonrasında ise bi site analizi yapayım dedim ve oda ne ? Dmoz kayıdım silinmiş. 5 gün önce tema değiştirdim bununla mı alakalı bilemiyorum. Sonra buda yetmezmiş gibi tıklanma oranıda hite göre çok çok alt seviyeye düştü. En iyi şekilde reklam alanı düzenlemesinide yaptım. reklam seçimlerimide Psikoloji alanındaki bloguma göre dizimledim. Sitemin anahtar kelimelerinide kontrol ettim oldukça düzgün gözüküyor. hem iştahım kaçtı hem canım sıkıldı. Sonra durumu izah etmek üzere buradan konu açtım. Konuyu açtığım gibi editör arkadaşlardan biri durduk yere konuyu direk çöp haline getirdiğim için üyelik durdurma cezası verdi. neyseki 24 saatlikti. Şuanda hem dmozum silindi hem reklam geliri yok hem hitlerim 1 k+ düştü. En azından birilerine anlatıp sinirimi yatıştırmak istedim belki konu hakkında fikri olan birileri vardır diyerekten. Okudğunuz için teşekkür ederim.

Recbook Creative 
wmaraci
reklam

Suistimal Suistimal Bismişah, Allah Allah Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 138 / 123
  • Ticaret 30, (%97)
Tema warez miydi?

Çalış, Çabala.

sokrates sokrates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster | Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)
hayır domaine lisanslı bir tema hocam. fresh tema.

Recbook Creative 
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al