Site ismi: Gamelebi ( Markalaşma ve Keyword uyumlu diye düşünüyorum. Bu konuda yorum belirtebilirsiniz. )
Başlıkta belirttiğim gibi Oyun Haberleri ve İnceleme sektöründe hizmet vereceğiz. Şuan zaten tek başıma yürütebildiğim kadar yürütüyorum. Fakat artık daha da büyümeliyiz diye düşündüm. Ve büyüme yolunda yanımda olacak arkadaş arıyorum.
Yaptıklarım ve Yapacakları(mız):
- YouTube kanalına sesli bir şekilde bu haftanın oyun haberlerini özetleyen videolar yüklemeyi planlıyorum. ( Sizce ilgi görür mü? Yorumlarınız ve bu işi yapabilirim diye arkadaş varmı ? )
- YouTube kanalın da aynı şekilde oyun incelemelerini sesli bir şekilde paylaşmayı düşünüyorum.
- Sitemiz de her oyunun kendine ait profil sayfası bulunmakta. Bu sayfalarda ise (Oyuna Ait) Haberler,İnceleme,Videolar,Yayıncılar,Resimler vb. alt sayfalar bulunmakta. Örnek oyun profil sayfası: http://gamelebi.com/overwatch/
- Twitch kanalında stream yaparak oyunculara etkinlik ile oyun içi para birimi veya steam oyunu vermeyi düşünüyorum. İnternet alt yapım malesef Stream yapmaya uygun değil. İnternet alt yapım ve sistemim uygun ben yapabilirim diyen arkadaşlar iletişime geçebilir. Beraber çalışabiliriz.
- İlerleyen zamanlarda bir ofis kurmayı ve işi resmileştirmeyi düşünüyorum. Resmi olarak Adi Ortaklık veya Limited bir şirket kurduğumuz da E-Pin ve Steam Oyun satışı gerçekleştireceğiz. Henüz maddi durumum yeterli değil ilerleyen zamanlarda gerçekleştirilecek bir düşünce.
- Oyun haberleri makaleleri yazmak eğlenceli evet fakat günde tek başıma 3-4 makale yazmakla olmuyor. Bana bu konuda destek olacak arkadaşlar varsa beraber çalışabiliriz.
- Oyun İncelemeleri alanın da makale giremiyorum çünkü inceleme yapmam için bir oyunu oynamam gerekiyor. Fakat benim oyun oynayacak vaktim yok. Ben bir çok oyunu oynuyorum ve oynarım da incelemeyi ben yazarım diyen arkadaşlar iletişime geçebilir.
- Sosyal medya hesaplarımızda aktif olacak arkadaşa ihtiyacımız var. FB sayfamız 1k civarı beğenilmiş durumda. Diğer sayfalarımızın etkileşimi az olsada gün geçtikçe büyüyor.
Yukarıdaki bu listedeki tüm olayları ben gerçekleştirebilrim seninle çalışabiliriz diyen arkadaş olursa çok iyi olur. Eğer böyle bir arkadaş bulamazsak ekip kurma ihtimalimizde var. Yukarıdaki listedeki tüm görevler için max 10 kişilik bir ekip bizim için yeterli olacaktır.
Ekip arkadaşlarımız ile sürekli iletişim halinde olup fikir alışverişi yapacağız. İlk zamanlarda belirli bir kazancımız olmayacak. Fakat azimle işimize devam edersek ilerleyen zamanlarda kazancımız çok güzel olabilri ki bu kazanç benim değil ekibin kazancı olacak. Ve ekipde eşit dağıtılacak. ( E-Pin ve Oyun Satışı olayı gerçekleşince bu proje artık mesleğimiz haline dönüşecek. Gelebilen arkadaşlar kuracağımız ofisin iline (Adana veya İstanbul) gelecek. Gelemeyen arkadaşlar ise sanal ortamdan bizimle devam edecek. )
Ben beğendim kardeşim, iyi ve sıkı çalışırsak biz bu işi başarırız diyen arkadaşlar olursa bu gün bile çalışmalara başlayabiliriz.
Site: http://gamelebi.com
Site henüz 1 aylık bu nedenle analiz sonuçları kötü gelebilir size.
Analiz Sonuçları: (13.07.216 sonuçları. )
Google Indexi: 805
Google Görsel Indexi: 2.400
Google Backlink: 0
Alexa Dünya Sırası: 1.465.272
Alexa Ülke Sırası: 14.840
Alexa Backlink: 26
Yandex Indexi: 2
Dmoz Kaydı: yok ( Başvuruldu onay bekleniyor. Umarım gelir :))
Domain Yaşı: 0 yıl 1 ay
Site Lokasyonu: Güney Kıbrıs Rum Kesimi ( İsimtescil Hostu :) )