-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
3 Tane web sitem önceden dmoz da kayıtlıydı. Daha sonra birinde temayı değiştirdiğim sürede dmoz kaydının kaldırıldığını gördüm. Neyse arkadaşlar 2 gün önce diğer sitelerimi kontrol ettiğimde hem buradan hemde *** dan dmoz kaydı yok olarak görünüyordu. Bu gün baktığımda ise dmoz kaydı var diye görünüyor. Merak ettim 6-7 ay önce tema değişimi sırasında dmoz kaydı kaldırılan sitem dizin de görünüyor ancak halen wmaracı analizde görünmüyor şimdi de ben bu işe anlam veremedim.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Hocam şimdi sorun Wmaracinda mı yoksa DMOZ da mı? Başlık biraz yanlış olmuş. Konuda Dmoz`a kayıtlı olduğunu Wmaraci analizde gözükmediğinden bahsediyorsun. Bazen hatalar olabiliyor analizde bir kaç gün sonra bak düzelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam 1 kaç günden bahsetmiyorum 6 aydan bahsediyorum ve halen hiç bir analiz aracında görünmüyor dmoz kaydı.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Dmoz 3.0 Güncellemesi ile dmoz'a ekleyen siteler kendi arama sayfası dahil ( kategori hariç ) hiç bir yerde kaydı olmadığı gözüküyor. Bu yükseltme hatası ilgili birime tarafımca defalarca iletildi, incelemeleri devam ediyor. Şimdi wmaracı aracı dmoz kategoriye göre değilde direk aramadan sorgu aldığı için çıkmaması normal, düzelince kayıtlar gözükecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
hocam daha önce dmoz üzerinden de arattım daha önce eklendiği kategoriye baktım yoktu şimdi siteyi tekrar eklemişler anlayamadım.
Neyse artık :D