BaraS
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, Online yayin yapabilecegim bir sistem ariyorum, Livestraam diye birsey gördüm nette dolasirken, fazla anlatim yapilmamis pek bilgi edinemedim, edindigim tek bilgi "bir bilgisayar, ve bir kameraya ihtiyac oldugu" bunlar i ayarladiktan sonra nasil bir internet yayini yapabilirim acaba? livestraam i tavsiye edermisiniz? Görüntü kalitesi ne derece olur acaba? . birde multimedia hosting diye birsey gördüm onunla yapabilecegimiz hakkinda bir makele gormustum onasil oluyor ?
not: bu sistemi dugun salonunda dugun oldugu zamanlar intetnet üzerinden online gösterebilmek icin kullanacagim, simdiden tesekkurler
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
elinizde bulunan kayıt cihazının kamera cihazının arkasında internet baglantısı göreceksiniz cihazınızdan gerekli ip ayarlarını yaptıktan sonra bir host üzerinden yayına başlayabilirsiniz
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
BaraS adlı üyeden alıntı
nasil bir hosta bagliyabilirim hocam? multimedia dedikleri hostami? bahsettiginiz kayit cihazi guvenlik kameralarinda var suan o olurmu?
Multimedia host değil hocam her host olmaktadır. Kayıt cihazlarının hepsinde internet çıkısı olur o çıkısa internet kablosu takılır ve kayıt cihazından ip yönlendirmesi yapılır bu ip hostun ip adresidir.
Ek Olarak: öncelikle modeminizin nat ayarlarında kameraları izlemek için port açmalısınız. kamera yazılında bu portları görebilirsiniz. ayrıca kameraların bağlı olduğu bilgisayara da sabit ip vermelisinizki modemde port açarken lazım olacak (örneğin 9001 numaralı portu 192.168.2.100e yönlendir gibi). sonra internetten okuluzun sabit ip numarasına girdiğinizde kamera görüntüleri gelecektir.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-