-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve konuyu şu an nereye açtığımı dahi bilmiyorum yanlış yere açtıysam lütfen kusura bakmayın.Sorum şu ki kali linuxu usbye kurup usb üzerinden çalıştırmak mümkün mü?Mümkünse kurulumu nasıl yapmalıyım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
usb ye atıcaksın isoyu sonra bilgisayarı usb ile başlatıcaksın ve normal kurulum yapıcaksın.
usb yazdırma programlarını kullan tabi atarken
grsy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
usb yazdırırken rufus kullan
hesap satış
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Attığın linkteki programı kullanarak isoyu usb üzerine çıkarttım. Ama bir türlü bilgisayarı usbden başlatamadım ne kadar denesemde ya bilgisayar düz açılıyor yada çok saçma yerlere kayıyor.Bilgisayarı usbden dodoğruaşlatmak için ne yapmam gerekiyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bios'a girebiliyor musun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
biosa giriyorum onda sıkıntı yok ama yapmam gereken şeyi yapsam beklediğim şey olmuyor usb üzerinden başlamıyor pc
edit:usbyi boot optionsda en üste aldıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp f9da usbyi seçiyorum ama seçince ekranda sadece "boot:" yazısı oluyor ve burda ne yapacağımı bilmiyorum buraya kadar her şey tam aslında
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Linux sistemlerinin dağıtıldığı her sitede Rufus ile nasıl yazdırıldığına dair bir bilgilendirme yeri mevcut. Oradan Rufus ile yazdırıp bilgisayarı yeniden başlatın. Zaten başlattığınızda Linux, Windows'dan daha etkili bir şekilde kurulum ekranını açıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
usbye yazdırmada problem yok o tamam ama bilgisayarı usbden başlatınca olan şeyler çok saçma normalde direk karşıma kali linux yükleme ekranı çıkması gerekirken karşıma siyah bir ekranda "boot:" yazısı çıkıyor benim bu noktada yardıma ihtiyacım var
Ek Olarak: yok mu bir cevap ?