-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yeni çıkan güncel filmleri nereden bulup film indirme siteme koyabilirim kaynak bilen varsa pm atabilir mi ? Filmleri genelde nereden indiriyorsunuz ?
Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kapalı grupların olduğu bilinir. Hatta senin site adresini videonun içine gömüp sana veren kişiler var. Fakat çoook fazla ücreti var her ay. Ben araştırmıştım ve yeni film çıktığı zaman herkese aynı zamanda yapan kişi paylaşır. Bunlar genelde sinema salon sahip olur ve filmler ilk olarak sinema çekimi yayınlar. Hatta film çıkmadan sadece fragman paylaşılarak yayınlanır. Siz şuan başlıcak olsanız temiz 1 sene geçmiş ve gelecek filmleri girdikten sonra hit sağlayabilirsiniz. Fakat özel gruplara almıyorlar dahi, girerseniz zaten ilk yayınlayanlardan biri olacağınız için kısa zamanda yükselirsiniz. Bence farklı alana yönelin derim. Film sitesi ilk zamanlarda kolay hit alırım gibi düşünülsede en zor tektör olduğunun hissindeyim.
Bazı arkadaşlar kapalı grup açıklamamı baltalamak isticektir ama adı üstünde kapalı grup. Bu grup işini biraz acemi yapan kişi yaklaşık 300 TL ile giriş yaparsın demişti ve farklı gruplar ile tanıştım beni tınlamadılar dahi.
İndirme kısmına helekiiii hiç girmeyin. Kaynak arıyorsunuz da en güncel düşen torrent dir. Bu da direk sitenizden indirmek yerine torrente yönlendirirseniz sitenize girmezler bile düşüncesindeyim. Sunucunuz var ise sağlam bir indirme sitesi olan bunu yapar. O da teliften gözünüzü açamıcaksınz.
"Bin kez film izlesem 1 kez indirmem" bu lafımı da bir izleyici olarak söyleyim :)
-