lostyazilim
tr.link

Yeni çıkan güncel filmler

3 Mesajlar 562 Okunma
lstbozum
tr.link

K4li7e K4li7e WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** V**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 15 / 22
  • Ticaret 4, (%100)
Yeni çıkan güncel filmleri nereden bulup film indirme siteme koyabilirim kaynak bilen varsa pm atabilir mi ? Filmleri genelde nereden indiriyorsunuz ?

Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz.
wmaraci
reklam

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Kapalı grupların olduğu bilinir. Hatta senin site adresini videonun içine gömüp sana veren kişiler var. Fakat çoook fazla ücreti var her ay. Ben araştırmıştım ve yeni film çıktığı zaman herkese aynı zamanda yapan kişi paylaşır. Bunlar genelde sinema salon sahip olur ve filmler ilk olarak sinema çekimi yayınlar. Hatta film çıkmadan sadece fragman paylaşılarak yayınlanır. Siz şuan başlıcak olsanız temiz 1 sene geçmiş ve gelecek filmleri girdikten sonra hit sağlayabilirsiniz. Fakat özel gruplara almıyorlar dahi, girerseniz zaten ilk yayınlayanlardan biri olacağınız için kısa zamanda yükselirsiniz. Bence farklı alana yönelin derim. Film sitesi ilk zamanlarda kolay hit alırım gibi düşünülsede en zor tektör olduğunun hissindeyim.

Bazı arkadaşlar kapalı grup açıklamamı baltalamak isticektir ama adı üstünde kapalı grup. Bu grup işini biraz acemi yapan kişi yaklaşık 300 TL ile giriş yaparsın demişti ve farklı gruplar ile tanıştım beni tınlamadılar dahi.

İndirme kısmına helekiiii hiç girmeyin. Kaynak arıyorsunuz da en güncel düşen torrent dir. Bu da direk sitenizden indirmek yerine torrente yönlendirirseniz sitenize girmezler bile düşüncesindeyim. Sunucunuz var ise sağlam bir indirme sitesi olan bunu yapar. O da teliften gözünüzü açamıcaksınz.

"Bin kez film izlesem 1 kez indirmem" bu lafımı da bir izleyici olarak söyleyim :)

-

halil2233 halil2233 [PHP-RESPONSİVE-TASARIM] Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 8, (%100)
film kimse indirmez

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al