nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
wordpress daha iyidir, ama iyi bilmen gerekir.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
wordpress'de de yapabiliyorsun portal tarzı bir sistem, DLE nin temaları ve sistemi daha bi hoş görünebilir, ama wordpress derim ;) yinede seçim size kalmış
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam dle tam warez siteler için bi script :D ama teknik desteği fazla yok bi wordpress kadar değil yani destek konusunda.Eğer ziyaretçilerde konu eklesin diyorsan dle derim konu ekleme sayfası çok basit herkes ekleyebilir wp de öylemi çok karışık geliyor kullanıcılara.
Ek Olarak: Hocam dle tam warez siteler için bi script :D ama teknik desteği fazla yok bi wordpress kadar değil yani destek konusunda.Eğer ziyaretçilerde konu eklesin diyorsan dle derim konu ekleme sayfası çok basit herkes ekleyebilir wp de öylemi çok karışık geliyor kullanıcılara.
Ek Olarak: Hocam dle tam warez siteler için bi script :D ama teknik desteği fazla yok bi wordpress kadar değil yani destek konusunda.Eğer ziyaretçilerde konu eklesin diyorsan dle derim konu ekleme sayfası çok basit herkes ekleyebilir wp de öylemi çok karışık geliyor kullanıcılara.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
dle rus yapımı wordpress kullan :)
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dle Kullan Derim istediğin yere çekebilirsin oldukça basit şekilde tema yapabiliyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
5 yıldır dle kullanıyorum. Farklı eklentiler lazımsa wwp olabilir eklenti fazla. Yok dediğimiz site gibi derseniz dle. Sistemi yormaz kullanımı kolaydır. dle.net.tr destek sitesinden yardım alabilirsiniz. Tema lazım olursa arkadaş yapıyor.skype sini verebilirim
Ek Olarak: 5 yıldır dle kullanıyorum. Farklı eklentiler lazımsa wwp olabilir eklenti fazla. Yok dediğimiz site gibi derseniz dle. Sistemi yormaz kullanımı kolaydır. dle.net.tr destek sitesinden yardım alabilirsiniz. Tema lazım olursa arkadaş yapıyor.skype sini verebilirim
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Limitsizamcanın ilk sahibini tanırım tabi başkasına satmadık burdan selamlar olsun. Asıl konuya geleceğe olursakta bu tür sitelerde warez kullanmak en iyisidir. Avantajı bir sürü var ama dezavantaj olarak sadece destek sisteminin fazla olmaması eskiden iki büyük destek sistemi onlarda kapatıp gitti. De sistemini zaten biraz öğrendikten sonra bağımlısı olursunuz ve kendi eklentinizi çıkarıp oluşabilecek hataları destek almadan çözüme gidebilirsiniz. Wordpress sistemini sürekli ilgi ister şunu busu diye ana de öyle değil bir kurulumda biter. Son olarak limitsizamca warezturkey, mayonez v.b. sitelerin düzeyine gelmek için çok çalışmanız ve siteye uploder almanız lazım. İyi Günler Başarılar.
Emirhanc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-