lostyazilim
tr.link

Wordpress optimizasyon güvenilir mi? önerir misiniz?

3 Mesajlar 576 Okunma
acebozum
tr.link

sadobano1 sadobano1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

Ben bir wordpress blogu kuracağım iyi bir host ve alan adı aldım, mythemeshop üzerinden değerleri yüksek bir de tema aldım. İstediğim şey ben sadece özgün makalelerimi yayınlayayım ve ulaşılabilecek en iyi kitleye ulaşayım.Bunun için öncelikle site içi %100 tamam olsun istiyorum. ilerleyen zamanda site dışı seo ile de ilgileneceğim tabi içerikleri girmeye başladıktan sonra şimdi burada sorum bu alımları yaptım, lakin bu kadarı bana hala yeterli gelmedi.

http://www.wordpressoptimizasyon.com/wordpress-full-optimizasyon.html

Bu adresteki hizmeti satın almam sizce iyi bir hamle olur mu ? Bu site güvenilir midir ? Bilgi öneri ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden zamanını ayırıp bir kaç kelimede olsa cevap veren herkese teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

TheThanatos TheThanatos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)
çok para istiyorlar bence

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Etmeyin eylemeyin webmaster formu burası o belirtmiş olduğunuz işlemleri 20-30 liraya yapan bir sürü kişi çıkar burada 179 TL kocaman bir saçmalık kaldıki orada belirtilen işlemler yarım saat/ bir saat sürmeyecek işlemler.

Ayrıca bu işlemleri wordpress in mükkemmel destek ve yardım kitlesi ile kendinizde biraz araştırarak yapabilirsiniz. Wordpress kolaydır ve zaten insanlar sağa sola para bayılmasın diye ücretsiz çıkmış bir yazılımdır. Hem böylece kendiniz de bilgi ve tecrübe kazanmış olursunuz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al