-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Arkadaşlar merhaba ,
Şimdi ben bi site açtım sitenin reklamını bir kaç forumda yaptım biraz da facebookta yaptım 1 günde 1.000 kişi girdi siteye sürekli de girmeye devam ediyorlar. Ancak google a yeni tanıttım malum 1 günlük site. Ancak siteyi açarken 3500 konu ile acıldı. Sistemin çalışması için böyle yapılması gerekiyordu. Şimdi adsense var elimde ben bu siteye adsense kullansam riske girmiş olur muyum . Sonuçta yeni site google den hit hemen gelmez ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben birinci ayında 50 özgün yazı varken mevcut adsense mi ekledim siteye sorum olmadı. Ama sizinki biraz farlı galiba.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Buyuk ihtimalle banlanir. Eger 2 milyon ve uzeri gosteriminiz varsa o zaman sorun teskil etmiyor.
Simdi forumda bilgisi, tecrubesi vs olmayan arkadaslarda fikir beyan edeceklerdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Evet google herseyi anliyor biliyor ve bence isine gelmiyor!
Kendi blogunda yazdigi bir yazidan okudugum yazida kabaca anlatilmisti. Benim de kabaca cikardigim
Facebook uzerinde ister reklam ver (yine parantez sonra aciklayacagim) ister sayfa tanitimi al vs sitene gelip gezmelerinde vs sorun yok ama bu gelenler Adsense den ciddi paralar kazaniliyorsa bu isten suphe duyariz ve hesabi engelleriz.
Simdi parantez aciklamasi yapayim. Eger Facebook yerine Google Adwords de reklam verirsen, Analytics adsense hepsini de birbirine baglarsan odeme yapariz diyor.
Yine aklima geldi. bloglarinda urun tanitip alisveris sitelerine yonlendirenlerin sitelerini spama sokacagiz dedilerdi.
Gooogle firmasindan buyuk tekel firma yok.