AmeBack
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ilk part beni sarmadı.Dinazorlar kısmında okumayı bıraktım.Bu bana göre açıklama, düşünce yazısı gibi birşey.Biraz heyecan olmalı.
maymaa
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben kitap okumayı sevmeyen biriyim arada sürekleyici kitablar okurum buda sarmadı beni tema sız olarak böyle kalabilir güzel gözüküyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makale Yazarı / Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam çıtayı biraz yukarı alıp seri için ufak bir intro yada teaser hazırlayabilirsiniz youtube kanalınızda. İnsanlar için daha merak uyandırıcı bir hal alabilir bu sebeple hikayeniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Dinazor değil doğrusu dinozordur
Bu yazım yanlışı bile bu işin ciddiyetini ortaya koyuyor bence fazla ümitlenmeyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İşte asıl ilk önce yapman gereken yazım hatasız hikaye kitap çıkarman(yazman) olmalı
Profesyonellik budur ben gibi giriş gelişme sonuç ve yazım hatalarına dikkat eden birisi ilk paragrafta notunu verir ve okumaz kardeşim.
İlk yapman gereken işi sona bırakırsan sadece zaman kaybedersin benden söylemesi
1 kişi bu mesajı beğendi.
Klavuzer
O GEMİ BİR GÜN GELECEK
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Tarih Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence hocam şöyle yapın. Hikayeniz part part olacak anladığım kadarıyla. Bu partları youtube'da yayınlayabilirsiniz. Mesela ''Zombi Günlüklerim Part1'' ''Zombi Günlüklerim Part2'' şeklinde yayınlayın. Hikayenizi kendiniz okuyun. Ekranda da text aksın. Güzel bir fon müziği eşliğinde ohh miss.
Parada kazanırsınız böylece. Tabi biraz zor olacak hikayeyi yazmanın dışında okumak, video olarak hazırlamak falan :)