-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçenler kali linuxun usbye nasıl kurulduğuyla alakali bilgi için konu açmıştım sonunda usb üzerinden bilgisayari başlatmayı başardım ama bölümleme noktasında ne yapsamfa kurulum gerçekleşmedi bende daha rahat kafayla sonra Denerim diye kurulumu iptal ettim ardından bilgisayari açınca siyah bir ekranla karsilastim ne yapmalıyım lütfen yardım bilgisayarim elden gidiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Windows kaç kurmak (8.1, 10 vs) istersin ? Bilgisayarının işletim sistemi çökmüşse format atman gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Format içinde dvd veya usb lazım ki ikiside bende yok başka bir çözüm yolu olabilir mi sizce ve dostum ubuntunun şu an hiç yararı olmaz :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçenlerde bir kitap aldım bilgisayar bilgimi genişletmek için ve bu kitapta kali linux üzerinden devam ediyordu o yüzden eninde sonunda yüklemem gerekirdi bende denedim beceremedim :( ama yardımın için teşekkürler
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
kali felan faso fiso biriki sublime text gibi program kullanmışlar diye afedersiniz kitap yazarları biraz uçmuş ubuntu daha iyiydi :) olsun yarın kurarsım yat uyu ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Okuduğum kitap hackerlik üzerine ve kali linux de bilgisayar saldırılari için tasarlanmış bir işletim sistemi yani kitap aslında doğru işletim sistemi üzerine yoğunlaşmis ama tekrardan dediğim gibi yardımların için teşekkürler