DidimedyaSelamlar hocam, yapan yapsın. Sonuçta adayları bilgilendirmek güzel bir şey. Dediğiniz gibi olunca biraz daha çetrefilli olmaz mı? Gerçi mobil uygulama olaylarının nasıl olduğunu, kaça mâl olduğunu, ne şekilde işlediğini bilmediğim için çekimser olabilirim.
Ek Olarak:
UNKEF adlı üyeden alıntı
Eğer bilginiz varsa bu konularda net cevaplar verme imkanına sahipseniz tutar elbette. Başarılar dilerim umarım güzel sonuçlar alırısınız.
Selamlar hocam tekrar, açıkçası websitemde 5.000 civarı yorum(Soru tarzı) var ve bir tane cevaplanmamış soru yok. Bilmediğim bir konu da olsa bilmiyorum diyorum veya şuradan bunun cevabını alabilirsiniz diyorum. Adaylar her şekilde memnun oluyor açıkçası.
Net cevap konusuna gelecek olursak zaten yüzde 100 net cevap diye bir şey yoktur benim alanımda.
Misal aday iktisat bölümünden mezun olmuş, diyor ki ben nasıl memur olurum... Ben de süreci özetle anlatıyorum.
Biri diyor ki elektrik mühendisiyim kaç puanla atanırım... Ben de geçmiş atamaları inceleyerek genel bir bilgilendirme yapıyorum ve hedef koyuyorum önüne...
Aday diyor ki hangi kurumlarda maaşlar yüksektir, ben de yazıyorum kurumları... gibi gibi... Yani aynı soru 500 kez sorulabiliyor...