lostyazilim
tr.link

Böyle Bir Uygulama Play Store'da Tutar Mı?

8 Mesajlar 683 Okunma
acebozum
tr.link

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Merhaba webmaster arkadaşlar...
Hali hazırdaki websitelerimden birinde KPSS memurluk konularında yoğun yazılar yazıyorum. İyi de hit geliyor ve özellikle Memur atamaları, KPSS memurluk sınavları döneminde günlük 40-50 soru soruluyor neredeyse...

Acaba KPSS ve memurluk ile ilgili bir uygulama yapılabilir mi? Yapılırsa tutar mı, nasıl gelir elde edilebilir? Hiç bir bilgim yok bu play store uygulamaları hakkında...
dincerdirlik

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Araştırın belki de birileri yapmıştır bile. Yapmadılarsa da "genel içerikli site" adıyla açılan web site ve uygulamaları bunları genelde ekliyor zaten. Her ne kadar saçma da olsa...:)

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
UNKEF

Öncelikle ilginiz için teşekkürler hocam. KPSS uygulamalarına baktım da neredeyse hepsi hazırlık ile ilgili. Ben ise memurluk tercihleri, atama puanları, düz memur nedir, nasıl memur olunur, hangi puanla atanılabilir, hangi kurumlar nasıldır vb. genel soruları cevaplandıran yazılar yazıyorum ve haliyle yoğunca soru alıyorum. Belki bunu play store üzerinden değerlendirebilirim diye düşündüm.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

UNKEF

Öncelikle ilginiz için teşekkürler hocam. KPSS uygulamalarına baktım da neredeyse hepsi hazırlık ile ilgili. Ben ise memurluk tercihleri, atama puanları, düz memur nedir, nasıl memur olunur, hangi puanla atanılabilir, hangi kurumlar nasıldır vb. genel soruları cevaplandıran yazılar yazıyorum ve haliyle yoğunca soru alıyorum. Belki bunu play store üzerinden değerlendirebilirim diye düşündüm.

Eğer bilginiz varsa bu konularda net cevaplar verme imkanına sahipseniz tutar elbette. Başarılar dilerim umarım güzel sonuçlar alırısınız.
BakalimBilelim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
:D hocam horoz oldun kümese girip hanginiz bana verirsiniz gibi soru mu olur.

Nette tuttuysa uygulama başarılı ola bilir gerçekten lakin onu sadece öyle düşünmeyin, memurlara özel portala çevire bilirsin, burçlardan tutun sohbete galeri videolar yani memurun canı sıkılınca girsin,işi yokken girsin, sorusu olunca girmesin ;) vallahi az daha konuşursam ben yapacam gibi duruyorum ya :D

Not: biraz açık sözlü oldum affola arkadaşlar.
3525 BakalimBilelim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Didimedya

Selamlar hocam, yapan yapsın. Sonuçta adayları bilgilendirmek güzel bir şey. Dediğiniz gibi olunca biraz daha çetrefilli olmaz mı? Gerçi mobil uygulama olaylarının nasıl olduğunu, kaça mâl olduğunu, ne şekilde işlediğini bilmediğim için çekimser olabilirim.

Ek Olarak:

UNKEF adlı üyeden alıntı

Eğer bilginiz varsa bu konularda net cevaplar verme imkanına sahipseniz tutar elbette. Başarılar dilerim umarım güzel sonuçlar alırısınız.

Selamlar hocam tekrar, açıkçası websitemde 5.000 civarı yorum(Soru tarzı) var ve bir tane cevaplanmamış soru yok. Bilmediğim bir konu da olsa bilmiyorum diyorum veya şuradan bunun cevabını alabilirsiniz diyorum. Adaylar her şekilde memnun oluyor açıkçası.

Net cevap konusuna gelecek olursak zaten yüzde 100 net cevap diye bir şey yoktur benim alanımda.
Misal aday iktisat bölümünden mezun olmuş, diyor ki ben nasıl memur olurum... Ben de süreci özetle anlatıyorum.
Biri diyor ki elektrik mühendisiyim kaç puanla atanırım... Ben de geçmiş atamaları inceleyerek genel bir bilgilendirme yapıyorum ve hedef koyuyorum önüne...
Aday diyor ki hangi kurumlarda maaşlar yüksektir, ben de yazıyorum kurumları... gibi gibi... Yani aynı soru 500 kez sorulabiliyor...
dincerdirlik

kişi bu mesajı beğendi.

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
BakalimBilelim Hocam, doğru yapan yapsın tabi ki ben espri olsun diye dedim, neyse,
vallahi biraz sıkıntılı ola bilir ama güzel bir ekip ile güzel yere gelir,memurlar bitmeyeceği için kesinlikle tutar, ahmet işe başlar bu yıl 3 yıl sonra mehmet gelir aaa ahmet abi ne yapıyorsun vala ....sizin uygulama... takılıyorum sıkıntı gibi, filan filan,. Daha sonra evet bilgilendirmek güzel wmaraci.com kuran kişi ile kendinizi bir tuta bilirsiniz. bakın kimler buradan faydalanıyor..

gerçeği şudur ki bende bilmiyorum hocam kaça patlar ne kadar olur uygulama ama sanırım yüksek çıka bilir yada siz normal bir uygulama yazdırın bulursunuz size destek olacak sponsor ne bileyim işte beta ile çıkarsınız güncelledikce ilerlersiniz..

umarım yardımcı olmuşumdur.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Didimedya

Mobil uygulamalar ile ilgili bilgi seviyem sıfıra yakın olduğu için elbette ki yazdığınız her şey bana fikir veriyor hocam. Teşekkür ederim bu anlamda. Ekip vs. işlerine yatkın değilim. Kendi sitemde olduğu gibi yine kendim cevaplarım tüm soruları...

En azından bi 10bin üzeri indirme yapabilirim bu tarz bir anlayışla ama uygulamaya dönüştürülme kısmı(yani yazılım) nasıl olur bilmiyorum. Yavaştan danışacağım ilgili arkadaşlara...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al