lostyazilim
tr.link

(Adsense ) Siteye eklenmesi gereken gizlilik politikası ve uyarılar hakkında ?

12 Mesajlar 2.068 Okunma
lstbozum
tr.link

gokturkk gokturkk Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 581
  • Beğeniler 109 / 108
  • Ticaret 10, (%100)
Olayın gizlilik politikası ile alakası yok , elimde 2 yıllık bir domain vardı ve içeriği değiştirdim 3 ay boyunca her şey dahil özgün resimn yazı vs doldurdum Adsense başvurdum , gizlilik politikası vs alakalı sayfam dahi yok, önceki aldığım adsenselerde de olmadı hiç ama hep adsense aldım.

Adsense başvuru yapmadan önce sitenizin politikalara uyumu için gerekli olan bir kaç ana başlık var onları hazır etmelisiniz. Bir makale bile benzer olmamalı ve hatta kullandığınız resimlerin exif bilgilerinde de gözden kaçn birşey olmamalı, mümkünse photoshop açıkken tarayıcıdan çekip ps ye atın ve orada üzerine bir kaç yazı ekledikten sonra file/infodan kendi exiff bilgilerinizi girin.

Yani temel madde doğallık, sonra içerik sayısı. Siteye giren bir kullanıcı istediğini bulabilecek derecede iiçeriği varsa sorun olmaz. Benim sektördeki site içeriğim başvuru itibari ile 33-34 yazı, 8-9 ürün, 5 portfolio, 3 sayfadan ve ufak tefek şeylerden ibaretti. 4 günlük inceleme sonrası tebrik mesajım geldi, sonra tekrar bir aksaklık oldu sanırım ilk başvuru sonrası gelen mesaj yeniden geldi, dedim ne oluyor hata bildirdim şimdi tekrar hoşgeldin tebriği ile aktif.

Birde aynı bilgisayardan başvuru yapmayın, ip değiştirin, yok sıfrı bir yerden başvurun olayıda yalan. Bu8-9 uncu adsensem oldu ve hep aynı pc den, gizli pencere dahi açadan kullandım, adsenseler arası oturum açıp kapatırım ve hiçte sorun olmadı. Her zaman samimi olarak ihlal yapmadan yayın yaparsanız sorun çıkmıyor.

Umarım faydası olmuştur.
7T7

kişi bu mesajı beğendi.

Siz Çoksunuz. Biz Türk !
wmaraci
reklam

Benjamin Benjamin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Özel Şirket
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 17 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
%100 Özgün satın alınmış makaleler ve toplam haber sayım 250 . Son bir aydır çalışıyorum üstünde domain 9 aylık. 2 yıl domain uzattım. İndex 4K Alexa Global 700k ve TR 6K günlük ziyaretçi 1.5 K ama adsense yetersiz içerikten dolayı kabul etmedi.Biraz daha uğraşıp newse girmeyi deneyeceğim fakat oda kesin rettir çünkü google algoritması çok çok saçma illegal siteler warez siteler spam haber paylaşanlar ayda 4-5 bin lira yerken henüz para kazanamadım.Yazılım var sitede 1.500 TL 'lik gizlilik politiaksından künyesine kadar var ama kabul edilmedi dediğim gibi.News te kabul etmediği takdirde yazılım dahil 2.400 ün altına düşmeden satmayı düşnüüyorum.Keşke newse girerken yardım edecek biri arkadaş bulabilsem ama nafile.

Son olarak başta söylediğim gibi 1 tane bile kopya içerik yok 250 haber var (Yetersiz içerik miş miş )

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al