Eova
Well Educated :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar bilgisayar ve İnternet başında çokça zaman geçiriyorum, ve geçirdiğim zaman zarfından da insanlarla etkileşimde olmak hobimi kazanca çevirmek istiyorum, bunun için aklıma internetten para kazanma konulu bir blog açmak geldi burada size danışmak istediğim şey, yapmalımıyım...
Öncelikle söylemeliyim, üniversite öğrencisiyim, teknoloji ve bilgisayarla aram iyi, programlama ve tasarım konularında bilgim var yani eğitim bloğu bile açabilirim ama onların benim yapabileceğim kalitedekilerde pek hit gelmez...
Size sorduğum ne üzerine blog veya site kurıyım, eğer internetten para kazanma üzerine kurmamı önerirseniz sıfırdan başlıyıp herşeyiyle kendim mi uğraşıyım yoksa hazır site yaptırıp seo suyla vesaire direk içerik mi ekliyim..
Biliyorum çok saçma bir konu oldu ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :D
www.e-ova.com
chezz
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gazetecilik, editörlük
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eğer yazı yazmayı seviyorsanız, teknoloji ile ilgili makale yazarlığı yapın. en azından daha çabuk kazanmaya başlarsın. Ve sıfır masraf
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
İlgi alanın ve kazanabileceğini düşündüğün kategoride wordpress üzerine bir site kurup 1 gün temasına vakit ayır sonra hergün 2-3 içerik gir gerisi kendiliğinden gelir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ucuz Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Hostingi ucuza ayarlariz hocam o konuda aklinizda soru falan kalmasin sikinti olmaz iyi forumlar
chezz
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gazetecilik, editörlük
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Editör aranıyor tarzında ilanlar forumda mevcut. O kişilerle iletişime geçebilirsin :)