-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
2005 yılından bu yana forumlarla uğraşan birisi olarak forumlar asla ölmez diyebilirim.Ozellikle vBulletin forum dünyasının en zirvesidir.Gelistirilmeye açıktır.Ben forumlar öldüartik bloga falan yönel diyenlerin zamanında forum açıp 50k üye yaptım.Ustelik 3 senede ve o forumu çok iyi bir miktara sattım..Forum işi sabır işidir.Sen kuracaksin ayarlayacaksin ve zamana bırakacaksın.Kisacasi kullanmayı ve yönetmeyi biliyorsan forum asla ölmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence yeni forum siteleri geride kalmadı ama ekonomik olarak bakmak lazım birazda olaya devam edebilmek çok zor oluyor.
www.antiksirlar.com
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
İşi biliyorsanız forumculukta tutunursunuz. Ölmeyecek bi sektördür.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mybb 2.0 ile büyük bir devrim yapacaklar bence.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Serkan güzel söylemişsin, Forumculuk ölmeyecek sektördür.. sağdece iyi bilmek ve kullanıcılara istediklerini vermek lazım. Sağdece güncellemek, güvenliğini kapatmakla iş bitmez, sabır gerektirir, ve birazda tecrübe.. İşini bilen için getirisi güzeldir.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Forumdan daha güzel hangi sistem varki arkadaşlar :) İnsanlar bir şeyleri tartışıyor merak ettiklerini sorabiliyor. ve aradıkların ıbulabiliyor. Önemli olan bence içindeki aile kitlesini tutturabilmek :)
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Forum sisteminde, öncelikli olarak bir ekip önemli, ekibin olduğunda günlük bir takım paylaşımlar yapıldığında ve, ileriye dönük paylaşımlar yapıldığında, tadından yenmez
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@nokta insanlar artık girip bilgiyi alıp çıkıyorlar. Bu yüzden birçok kişinin tercihi blog dan yana oluyor. Ekip kurmak çok zor imzadan benim forum adresim var. Yakın arkadaşlarımdan oluşan bir ekip var ama işler hep benim üzerimde. Temam lisanslı xenforo lisanslı adsense var. Forum yeniliklerini takip ediyorum vs. vs. Ama olmuyor olmuyor kimse özveri göstermiyor
www.antiksirlar.com
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Şimdi dediğinde haklısın, ama bide şu yönden bak, güncel bir forumun var, kullandığın tema sağdece ve göz yormuyor, kullanıcı sitene girdiğinde beğenirse, bu sana extradan 1+1 kazandıracaktır ;)